Merhaba Ayhak,
Doktor bana bu uygulamayı yapmadan önce yüzünün yanabilme riski var haberin olsun bile demedi. Ben bilmiyordum böyle riskleri olduğunu. Geçen gün telefonla aradım kendisini, nişanım var 4 Mayıs' ta bir an önce nasıl geçer diye sordum. Yavaş yavaş geçer kapatıcıyla kapatırsın dedi ya. Ya ben yüzümde leke olmasın die bi iş yaptırıyorum ama daha beter oldu. Bir müddet sonra merkeze gidicem ve bayaa bi çıkışıcam beni uyarmadığı için. Çok kızgınım.
Bak yanabilir deseydi kesinlikle yaptırmazdım. Bana sadece geçmeyebilir kılcal damarlar bilgin olsun dedi.
Çok üzgünüm çokkk senağlama
Ayhak teşekkür ederim,
Dün gece 2 ye kadar kremler, solisyonlar yapmakla uğraştım. Mumla zeytinyağını kızdırarak ilaç yaptım. Isırgan otunu yaptım. Yatarken mumla yaptığım ilacı sürüyorum. Babaannem yanık yeniyken olur o dedi ama ben deniyorum artık napim :çok üzgünüm:
Şu an iş yerindeyim, masamda kantaron yağı var. Habire sürüyorum. Yanımda güneş kremini taşıyorum sürüyorum. Elma da getirdim yanıma. Azcık kısmını mutfakta rende yok tabi, bi bıçakla rendeleyip yanıkların üstüne kapatıcam, kuruyunca çıkarcam. Sence geçer mi 3 Ağustos' a kadar senağlama
Eğer düğünün ağustostaysa o zamana kadar çoktan geçmiş olur.sen yaptıralı ne kadar olduki
Canım ya yüzüme kılcal damar tedavisi bende yaptırdım.5 hafta oldu yaptıralı.Halen izleri var tabi.Ama uzun sürede geçiyomuş.3 ay kadar.Benim yavaş yavaş soluyo.Isırgan otunu da deniyorum tabi. Bence sabırlı ol ve güneşten koru .Güneş koruyucu sürmeden asla dışarı çıkma.Doktorun bu yanık konusunda bişey söylemedimi sana ya?
bu arada kar nerelerdesin? sivilcelerin ne durumda?
arkadaslar ben burda okuduktan sonra denemeye basladım bugun4.gunum guzel aydınlık bir surat goruyorum bakınca :) yani 2 kasımın arasındaki cizgi bile gorunmuyo.yumusacık tertemiz yapıyo cildi.yuzmuzu silerken yapraklar ciltte kalıyo tek tuk ama yapragında degmesi gerekliymiş yuze ayrıca kurutuyo dogru benim parlardı cildim yagdan artık parlamıyo. ben sabah akşam aralardada aklıma geldikce yapıyorum ayrıca dolaba koyun bozulabilir cunku hani acıkta kalan yemekler nasıl bozuluyo ıspanak filan kokuyo buda ot neticede ..diger kullanıcılarında souclarını bekliyoruzzz . KAR arkadasımıza binlerce tesekkur
selam kızlar... ben çok memnunum ısırgan suyundan... kuruma, tahriş, soyulma gibi şeyler yapmadan sivilceleri kurutuyo...yüzümde bi berraklık oldu, sabah aynaya bakınca içimden gülümsemek geliyo...herkese tavsiye ederim, en basit sivilve ilacında bile asit, alkol her türlü zararlı madde var ama ısırgan çok faydalı bir bitki... bence bi deneyin...kar sana da çoooooooooooooooookk teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?