Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende kullanmaya başladım 4 gun kullandım sıvılcelerıme ve leklerıme ıyı geldı fakat suratımda tuylenme yapı
Dün öğütülmüş ısırganları yüzüme yayıp yattım. Bi de bu şekilde deneyeyim dedim ama sabah kalktığımda ve kurumuş ısırganları yüzümden çıkardığımda cildim kırmızı olmuştu :sm_confused: Şu an ısırganları koyduğum yerler hala kırmızımsı benneyaptımki Isırganları yüzüme sürüp yatmıycam. Haftada 1 falan 1 saatliğine yüzüme sürer yıkarım yüzümü. Suyunu yine akşamları pamukla sürüyorum ama suyunu kavanozda buzdolabında tutmama rağmen suyunun rengi yeşilden kahverengiye döndü. Bozulmamıştır İnşallah
canım ya blenderdan iyice geçirince ısırganlar çok küçücük parçalara ayrılıyo... bir de ben pamuğa döküp yüzümü silince yüzümde yapışıp kalmıyo ısırgan parçaları, yani en fazla birkaç minik parçacık... zaten yüzümüzde kalması gerekmiyo, silerken değmesi yeterli.. ben bi yolunu buldum sabah kullanabilmek için: pamuğa iyice döküyorum sonra pamuğu ikiye katlıyorum, süzülmüş gibi sadece suyuyla siliyorum... kahverengine döndüyse bozulmuş ya da etkisini kaybetmiş olabilir...
arkadaslar cay gibi demlerseniz taze isirgan yapraklarini icmeyi unutmayin, yuzunuzede surun beraberinde,, icilen kok ve isirgan yapraklari ayrica kani temizliyormus, boylece sivilcenin sadece distan degil ictende yok edebilirsiniz, bende deniyecegim hemen birazdan cay gibi demleyecegim isirgan yapraklarini hem icicem hemde surucem.
Bizde sade çayını değil ama Beşibiyerde çayımıızn içine kuruttuğumuz ısırgandan atıyoruz
Taze iken alıp kaynatıp cild için hazırlamıştım
Kalanınıda kuruttuk kavanoza koyduk
Hatta biraz daha alıp kurutsakta sürekli çaylarla birlikte içsek diyoruz
4 gündür isirgan otunu aynen tarif edildigi gibi denedim, bir kac tane sivilcem vardi ama hicccc bir etki yapmadi ve cildime zarar bile verdi kizarikliklar olustu.
canım ben denıyorum bugun üçüncü gün ama ben suyunu suruyordum onda bıle fayda görmeye başladım san ki yumuşaklaştcıldım parlaması gıttı. umarım daha çok iyileşir bende sana bolbol dua ederim.....
3. gunumdeyim icmek icin demledigim isirgandan blendirda gecirerek ayni zamanda yuzumede suruyorum,, benim uygulamam maske seklinde yeni temizlenmis cilde direk isirgan surup 15 dakika bekletip duruluyorum sonra bepanthene krem suruyorum,,,regl gunum yakin olmasina ragmen --yakinlastikca cildim kotulesir--- cildimde bir guzellik ve berraklik var, devam ediyorum surekli yapmaya karar verdim.