sanırımı stdasın
kız heryer dolu ısırgan tam mevsımıyaw pazarlardada var canımcım marketlerde bıle var...
dene canım sımdıkı aklım osa dunya para vermezdım o guzellık kremlerıne ah kafam ahhhhemen denemeliyim cok merak ettim hem sivilce hem kırısık gideriyor kıslar bebek gibi yapıomus daha ne bekleyelimki
ist.dayım da taaa öbür ucunda... öğretmenim... doğu hizmeti yerine buraya gönderdiler karcım... pazarda domatesi zor buluyoruz ama çözüm buldum... bir öğrencim bahçelerinden getircek... sağol emek çekip teker teker cevap verdiğin için...
kızlar bence ısırgandan hiç zarar gelmez... çok faydalı bir bitki... ıspanak gibi yemeği bile yapılıyo... yaparsanız tuz koymayın, ısırgan kendinden tuzlu zaten...çoğu sivilce ilacında salisilik asit var sivilceyi kuruturken cildi de yıpratıyo... bildiğim kadarıyla hiçbir zararı, yan etkisi yok ısırganın... inşallah faydasını görürüz... kar çok teşekkür ederim paylaştığın için... a.s. dediğin gibi çeken bilir...
çok teşekkürler kar cevapların için...
bende senı bıtenem :)))))) dedem mı? ay canım feda ona ugurlu melegım o benım ..hayat hocam..anammmmmmmm benı senı cok sevdım dedenıde benım ıcın op:dance::dance:yarın aktardan alıp hayırlısıyla baslıcam:teytey::teytey:
sıyah noktalar kırmızı leker hepsı gıdıyo canımcım..
marek ettım ozel degılse nerde ogr.yapdgnı solermısın ay canım ben sana yollım kargoyla ısırgan bundan kolayı ne var kı canımcım..
kızlar ben "kar" arkadaşımıza inanıyorum. çünkü annemin bacagında egzama türü bir hastalık vardı.birçok ilaç denedi. fayda vermedi. ısırgan otu yarayı geçirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?