Sivilceli Ciltler SiviLceLere eLveda..Tamamen DoğaL biR çözüm..!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asu_KK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
5
0
36
ArkadaşLar benim de siviLce probLemim vardı..KimyasaL iLaçLar yerine doğaL iLaçLar kuLLanmak istedim..Bir kaç bitki kitabına baktım..İnternette araştırdım ve öğrendiğim biLgiLerden bir karışım hazırLadım..1 hafta sonunda bütün siviLceLerden kurtuLdum..

MaLzemeLer:
3 yemek kaşığı Limon suyu
1 yemek kaşığı doğaL nar suyu yada nar ekşisi
1 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı sirke
1 diş sarımsak

YapıLışı:
Limon suyunu,nar suyu veya ekşisini,tarçını ve sirkeyi karıştırın..Sarımsağı ezerek suyunu çıkartın ve karışıma iLave edin..

KuLLanımı:
Karışımı pamuk yardımıyLa sorunLu böLgeLere sürün..ProbLeminiz yok oLana kadar devam edin..Her gün krem sürmeyi unutmayın..

ArkadasLar kesin diyemem ama benim sorunumu çözdü inşaLLah sizin sorunLarınızı da çözer..Hiç bir sakıncası yok..:1rolleyes: :tomato:

aslında bende denemek isterim bunu..
cünkü limon ve sirkenin yararlı oldugunu biliyorum sivilce için..
tşkkürler paylaşımın içinn :)

peki günde sadece bir kezmi sürecegiz yokso bir sabah bide aksammi:smiley-cool:

acaba hamileler için sakıncalı olbilirmii ne şimdi cildimiz daha hsassas olabilir diye sordum

ya peki bide senin cildin yaglimi yada kurumu? cünkü bunda bir farka var mesela senin cildin yagliysa sende ise yaramis olabilir ama yagli ciltlerde ise yararmi bakalimsengözlerimebaksanab herkesde baska etki yapar demi :teytey:

yaa kızlar şaka gibi amaa..
bi defa sürdümm elma sirkesii ii geldi sankiii

SoruLarınızı cevapLayayım arkadasLar:SiviLce LekeLerine biLmiyorum iyi geLirmi..
Günde bir kere sürdüm ben gece yatmadan önce..
HamiLeLer için bişey diyemeyeceğim vaLLa hiç biLmiyorum..
Benim ciLdim normaL fakat sirke yağLı ciLde iyi geLir kuru ciLde nemLendirici kremLe uyguLayabiLirsiniz..
Bu arada sirkeyi eLma sirkesi oLarak kuLLanmakta fayda var..:)

iyi tmmda onu cildimize sürünce geri yikamiyacagiz heralde ama sürdükten sonra krem sürülürmükibenneyaptımki

yaa kızlarr ben yaptım karışım yüzüme sürdüğüm an yanmaya başladı geçer diye bekledim baktımolmuyo yıkadım birde ne görimm kıpkırmızı olmuş suratımm ve biber gibi yanıyooo çok kötüüüü ( Sakın denemeyinn!!!! bunu yazan arkadaşın cildi nasıl olduda dayandı anlayamadım pes doğrusuu

büyük ihtimalle öncesinde yüzünü bir temizleyiciyle yıkandığından olmuştur. öyle değilse karışımda bir hata ya da sirkede bir sorun vardır diye düşünüyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…