- 27 Kasım 2007
- 5
- 0
- 36
ArkadaşLar benim de siviLce probLemim vardı..KimyasaL iLaçLar yerine doğaL iLaçLar kuLLanmak istedim..Bir kaç bitki kitabına baktım..İnternette araştırdım ve öğrendiğim biLgiLerden bir karışım hazırLadım..1 hafta sonunda bütün siviLceLerden kurtuLdum..
MaLzemeLer:
3 yemek kaşığı Limon suyu
1 yemek kaşığı doğaL nar suyu yada nar ekşisi
1 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı sirke
1 diş sarımsak
YapıLışı:
Limon suyunu,nar suyu veya ekşisini,tarçını ve sirkeyi karıştırın..Sarımsağı ezerek suyunu çıkartın ve karışıma iLave edin..
KuLLanımı:
Karışımı pamuk yardımıyLa sorunLu böLgeLere sürün..ProbLeminiz yok oLana kadar devam edin..Her gün krem sürmeyi unutmayın..
ArkadasLar kesin diyemem ama benim sorunumu çözdü inşaLLah sizin sorunLarınızı da çözer..Hiç bir sakıncası yok..:1rolleyes: :tomato:
MaLzemeLer:
3 yemek kaşığı Limon suyu
1 yemek kaşığı doğaL nar suyu yada nar ekşisi
1 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı sirke
1 diş sarımsak
YapıLışı:
Limon suyunu,nar suyu veya ekşisini,tarçını ve sirkeyi karıştırın..Sarımsağı ezerek suyunu çıkartın ve karışıma iLave edin..
KuLLanımı:
Karışımı pamuk yardımıyLa sorunLu böLgeLere sürün..ProbLeminiz yok oLana kadar devam edin..Her gün krem sürmeyi unutmayın..
ArkadasLar kesin diyemem ama benim sorunumu çözdü inşaLLah sizin sorunLarınızı da çözer..Hiç bir sakıncası yok..:1rolleyes: :tomato: