Sivilceli Ciltler sivilcelerden ne ile kurtuldunuz??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ggg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
52
0
sivilcelerden neyle nasıl kurtuldunuz acill önerilerinizi bekliyorumm...

tatlım bnm suratım sivilceli değildir ama sana şöyle diyim makyaj mlazemesi ürünlerin kaliteli olsun,ilk kullanan sen ol baskasına kullandırtma,yüzün eger yaglıysa ki sivilceli suratların genelde oyle neyse her gece suratını tonıkle,temizle ama sıvı sabunla falan değil,hiç üşenme bir doktorla görüş birde çok yaglı yiyecekler yeme :)

saol canım..ben makyaj pek yamıyorum canım zaten o yuzdne sanslıyım:) ruj ve allık dışında sevmem pek onlarda süper kalite çok önem veririm:)şimdi kükürtlü ve katranlı sabun aldım 2 kere kullanmama ragmen bayagı ıyı geldi.. doktorlara gıttım hep aynı seyı verdıler gecıcı cozumler..arkadas iyi bir doktor onermıs eger devam ederse sivilcelerım ona görnücemm..syagsız nemlendırıcı onerebılecegın bı krem varmı acaba?

roaccotone kulllandım 2 buçuk ayy az kullanmam ragmen baya etkisi oldu ama tavsiye etmem :) 2 buçuk ayda beni mahvetti ama tam süresiyle kullanmış olsam bu da yaklaşık 6 ay sürüyo kesin çözümdü ama bi sivilce için o hapa degmez....bende hep sivilce izi kaldıı onlarda geçmiyo bana da yardım :)

merhaba arkadaşım dr murad ın peeling ve nemlendiricisini tavsiye ederim mucize bişiii....

arkadaşım roaccoton ı tam bi tedaviyle 6 ay 1 yıl sonra tekrardan 4 ay kullandım ama bende hiç bi işe yaramadı ve dediğin gibi insanı mafediyor,kullandığın sürece iyi ama hap bittiğinde çıkacağı varsa yine çıkıyor kesin çözüm gelmedi bana.. bilemiyorum..

Merhaba.sayfa başında yeni bir konu açtım.bi bak istersen.ben 5 yıldır sivilce problemi yaşıyordum.ama çok şükür roaccutane,düzenli ve yağsız beslenme ve (açtığım konuyu okursan görüceksin)kullandığım losyon ve gece kremi sayesinde şimdi cildim bebek gibi:)ne ilaçlar kullandım,neler sürdüm cildime...bir sürü dr.gezdim ama çare etmedi.sonunda roaccutane kullanmaya başladım 4.ayımdayım.iyiki kullanmışım:)şimdi çok mutluyum.beslenmeme çok dikkat ediyorum.şeker,tuz,yağ,asit ve baharattan uzak duruyorum yada çok az yiyorum:)ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.bu arada arkadaşlar çikolata,kakao.cips ve çekirdek çok sivilce çıkarıyor,bilhassa denedim.ayrıca cildini günde iki kez,cilt tipine uygun bi temizleyiciyle yıka.makyaj malzemelrin markalı olsun ve cildine fontoden kullanma(denedim oda sivilce yapıyor)veee asla sivilcelerinle oynama.zaten bu yazdıklarıma dikkat et gör bak nasıl sivilcelerine elveda diceksinacil şifalar dilerim...

bende kullanıyorum 1 ayda yavaş yavaş başladım etkisini görmeye roaccutane nın.bişey sormak istiyorum pul pul dökülüyo yüzüm.bembeyaz şuanda nadixa verdi doktor yağlı bi krem olmasına rağmen geçirmedi yüne soyuluyo.ellede soymak istemiyorum.bu durum tam olarak ne zaman geçer dila yaa

roaccutane ın bayagı yan etkisi varmıs ama ya benımde oyle suratım da asırı derecede yok ama bi çıkıyo i yok oluyo sınır oluyorum..kükürtlü ve katranlı sabun aldım o çok iyi geldi kurutuyo gibi 2:)gun oldu daha kullanalı ama işe yaradı tavsıye ederım.. ama yine de sonradan cıkabılır bılmıyorum kesin ve yan etkisiz bişey ıstıyorum aslında yaa ilaç kullanmak ıstemıyorum..yaglı seyelrden uzak duruyorum bende.. ama senın adına cok sevındım ınsallah daha ıyı olurr cildinn:)

Evet bu sivilce izleri için yapılcak bişey var mıı peki?kullanan basarılı olan?

sivilce...
merhaba arkadaşım dr murad ın peeling ve nemlendiricisini tavsiye ederim mucize bişiii....

hiç duymamıştım bu markayı sıvılcelerin bunlarla mı geçti?

bikaç yıl önce alnım sivilce gibi değilde böyle kalıcı bi şekilde pütür pütür şeylerle doluydu.. sivilce gibi değil bi sürüler bööle renk olarak yüzümle aynı ama elimi atınca taşlı tarla gibi bi sürü pütürük neyse işte ben onlardan her akşam diş fırçasını (eskiden adı gülbirlik olan şimdiki ROSENSE in) gül sabununa sürüp yüzümü fırçalıyarak kurtuldum.. sanırım 2-3 ay devam ettim ben bu işleme.. her akşam düzenli yaptığım için ve diş fırçasıyla yumuşak yumuşak yüzümü de bi yandan fırçaladığım için peeling etkisi gibi saydı bunu yüzüm ve herşey ama herşey gitti.. arada bir çıkan sivilcelerim de kalmadı siyah noktalarımda.. herşey gitti, gül gibi bi cilt geldi..
bu arada yüzüm karma cilt, sabunla yıkadığım için yanaklarım çok kuruyordu ama sabaha süper oluyordu.. krem filan sürmedim yani kurumaya karşı.. aklınızda olsun..

bu sabun dışında bişey kullanmadın mı peki?

Merhaba arkadaşlar, zoretanin kullanıp çok faydasını görmüş biri olarak sizinle bu konudaki deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Uzun yıllar akne problemi yaşadım, denemediğim yol yöntem kalmadı ne kremler ne maskeler. Yaklaşık 1 yıl kadar önce en son gittiğim cildiye de yapılan tahlillerle beraber zoretanin kullamaya başladım, yaklaşık 6000 mg kullandım ve bitirdim bu da 7 ay gibi bir zamana tekabül etti.

Kullanım sırasında tabiki çok zorluk yaşanıyor;dudaklarda aşırı kuruma,burun içinde aşırı kuruma ve hatta bazen kuruluktan kaynaklanan kanama, ellerde bileklere ve hatta bazen dirseklere kadar olan kısımlarda egzamaya varan kuruluklar.. 7 ay boyunca elimde bepantenle gezdim sürekli.
Bu arada bu ilacı kullanım sırasında mutlaka ve mutlaka güneşten korunmalısınız kış dahi olsa!! çünki cildiniz lekelenmeye çok müsait oluyor bu hapı kullanırken. Bu nedenle güneş kremi ihmal edilmemeli. Zaten doktorunuz bu konularda sizi yönlendirecektir.
Ayriyetten bu ilacın iyi yanı da kullandığınız süre boyunca saçlarınızın hiç yağlanmıycak olması :)

Dediğim gibi ilacın kullanımı meşakkatli ve sabır gerektiriyor, lakin sonucunda mükemmel bir sonuca ulaşıyorsunuz. Tedavim biteli aylar oldu ve suratımda tek bir sivilce dahi çıkmadı, tedavi tamamlandıktan sonra sivilcelerin ömrüde tamamlanmıştı sanki. Sonuç olarak benim derdimin tek devası bu ilaç oldu. Aslada bir zararını ve yan etkisini görmedim. İnşallah sizler de en kısa sürede şifa bulursunuz!!!

Çok saol uzun uzun anlatmışsın ama ben korkuyorum bu tarz ilaçlardan sende tek etkisi kuruluk olmuş ama ben de ne olur dıye korkuyorum.. bir de her doktora güvenılmıyor gidiyosun verıo basından sagsın dıye falan ne bileyim napçagımı şaşırdım:S

Doğru diyorsun canım,karşımdaki doktor bana bu konuda güven vermeseydi tabiki ben de endişe ederdim,sıradan bir ağrı kesici değil bu sonuçta ama benim doktorum gerçekten işinin ehliydi tahlillerimi eksiksiz yaptı, tedavinin her aşamasında beni her konuda bilgilendirdi. En zahmetsiz şekilde tedaviyi bitirmemi sağladı. Muayeneler dışında kafama takılan bişey olduğunda telefonla her an bilgi alabildim. Beni seneler süren akne problemimden kurtarabilen tek doktor oldu sağolsun.

ben önceki çok vahim sivilce dönemimde 4 ay 30ar mgdan roaccutane kullanmıştım, kesin süper bir çözüm. ama durumun o kadar ağır değilse, benim şimdiki halim gibi, eczaneden reçetesiz aksil 5 krem alabilirsin. fiyatı 10 lira civarı. sadece bunu kullanman yetebilir, bende öyle oldu. gece sürerken bir tabaka sürüyorum, sürdüğün yerden kesinlikle sivilce çıkaramıyor. 1 ay oldu kullanalı, şu an sivilcem kalmadı. biraz kızarıklık yapıyor yalnız. kuruluğa karşı da bephanten plus ya da krem kullanabilirsin. geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim.. çok vahım degıl ama bır cıkıyor bı gıdıyor sınır oluyorum.. aslında doktora gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum ılacların yan etkılerınden

arkadaşa katılıorum zoretanin tedavısının 3.ayındayım ve yuzum bebek gibi olmaya başladı bile. siyah noktalar komple gitti. sabredınce oluyor. bence doktorunuza danışın ve tedavıye başlayın arkadaşlar.

bence de en manıtklısı doktora gitmek yoksa kalıcı bi çözüm olmuyo asla..

canım bnde zoretaninin 2.ayındayım gözle görülür bi düzelme ne zaman başlar yaa eskisinden daha ii yüzüm ama hiç bebek gibi diil yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…