Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlersivilcelerden ne ile kurtuldunuz??
ben gül sabunundan başka bişey kullanmadım,gece yüzüm kuru kuru yatıyordum sabaha, kendi kendine yetecek bi yağı olan normal cildimle uyanıyordm ama dedim ya 2-3 belki 4 ay yaptım ben bunu.. bi de kesinlikle strese de bağlıyorum, ne zamanki yüzümü hiç dert etmiyorum,cildim o dönemler mükemmel oluyor, ay sivilce mi çıkıyor sakın ha çıkma, aman ne yapsam ne sürsen dediğimde, ertesi günnn hobaaaa içi dolu,etrafı kırmızı al sana en pisinden kocaman bişe... üffffffffff en iyisi hiç takmamak.. ben çözümü böyle buldum
aynen doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde benim de cildim inanılmaz güzeldi, herkes de sormuştu annem bile, yüzüne bi güzellik gelmiş, cildin ne güzel demişti, ben söyleyememiştim tabii sebebini, ama anlıyordum ki bu işin sırrı doğum kontrol hapıydı ://
evlendim ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladığımdan beri hiç sivilce çıkmaz oldu. cildim bi anda pürüzsüzleşti . t bölgemdeki fazla yağ da yok artık. ama sabahları yüzümü la roche posay in temizleme jeli ile yıkıyorum senelerdir. doktor vermişti. o da etkili. bir de sağlıklı beslenmeye ve hormonlu gıdalar tüketmemeye dikkat ediyorum.
evlendim ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladığımdan beri hiç sivilce çıkmaz oldu. cildim bi anda pürüzsüzleşti . t bölgemdeki fazla yağ da yok artık. ama sabahları yüzümü la roche posay in temizleme jeli ile yıkıyorum senelerdir. doktor vermişti. o da etkili. bir de sağlıklı beslenmeye ve hormonlu gıdalar tüketmemeye dikkat ediyorum.