- Konu Sahibi mispremses
-
buujuu slm
ben eylül ayında bu dermoroller ı duydum. bir güzellik merkezinin kampanyası vardı. kök hücreli tedavi ile dermaroller diyordu. 2 seanslık paketi satın aldım. eylül ayında ilk seansı yaptırdım, ekimde de 2. sini. ilk seanstan yaklaşık 3 hafta sonra çukurlarımda azalma oldu. şimdi 2. seans sonrasındaki düzelmeyi bekliyorum. benim çukurlarım çok derin değil ama arkadaşlarım bile farketti bir düzelme oldu gerçekten. ama tek başına dermaroller mı etki etti yoksa kök hücreyle birlikte olunca mı sonucu aldım onu bilmiyorum. herkes evde kullanıyormuş. açıkçası benimki 2 seansta toparlanır dedikleri için eve almadım. sanırım kurtulacağım zaten. çok az kaldı.
kök hücre dediği de küçün tüpte serum gibi. dermarolllerdan sonra yüzüne sürüyor.
şimdi de kırmızı lekelerim için bişeyler arıyorum bakalım hayırlısı,
teşekkür ederim ama o krem hafif soyma yapıo lekelere ii geliob benimki çukurdermaroller alıp ardından ozon yaı sürmeye karar verdim deneyem varmı
nasıl bi krem o a bende kreme hiç inanmıyorum salyangoz kreminede mucize diolardı kullandım fiyasko dermaroller aldım yapmadm daha yapınca yazcam sonuçları bence en mantıklısıda bu tip aletler kullanmak krem mrem fayda etmez çukura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?