Sivilceli Ciltler Sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Max weber

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
311
215
Son birkaç aydır yanaklarımda kulağa doğru kısımlarda sivilceler çıkıyor ve içi dolu oluyor genelde bende dayanamayıp sıkıyorum kırmızı kırmızı yara gibi izi kalıyor etkili bir önerisi olan varmı bu izlere karşı

hormonlarla alakali bir sorun olabilir benimde yuzum akneye yatkindir farmasinin cay agaci serisi inanilmaz iyi geldi ve c vitamini iceren gunduz veya gece kremi kullanirsaniz oda olumlu anlamda etkiler

madecassol krem.ama sivilcelerinize çözüm bulmazsanız sıkmanızla gittikçe yayılırlar.

Ya bende de son 5 aydır çıkmaya başladı hiç ellemiyorum kendi kendine sönüyor ama iz kalıyor aşırı sinir olmaya başladım uzaktan sanki sivilce var gibi duruyor. Şu baş belası virüs geçerse doktora gideceğim

Canım her yaşta insanda çıkıyor. Ben sabun,maske,sayısız krem ve tarif denedim. Ne kadar temizlersem temizleyeyim cildimi,yine çıkıyordu. Son çare doktora gittim. Bende de kapalı komedonlardan vardı hiç iltihaplı çıkmadı. İlaç kullandım. Geçtiler. Vücuttaki yağdan çıkıyormuş sivilceler. İlaçların da mantığı bu zaten yağı emiyor karaciğerdeki. Her besinden alıyoruz yağı. Sivilceden sonra da iz ve leke tedavisi.
Bana faydası oldu. Tabii son çare. Doktora gitmeni öneriyorum virüsten sonra

İlk başta öncelikle kesinlikle sıkmaktan vazgeç. Ve cildini temiz tutmaya çalış. Bundan sonrası cildiyeye görünmek

yaklaşık 10 yıldır sivilce problemim var, birçok şey denedim; tek iyi gelen şey acnelyse kullanmak ve yumurta yemeyi bırakmak oldu. Kişiden kişiye değişir mutlaka ama kendindeki değişimleri gözlemleyip ona göre davranmakta fayda var. En başta doktora gitmeni, karaciğer değerlerine ve hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim.

şahsi fikrim aşırı kurutan kremler en iyisi. nispeten uzun bir süreç ve kullanması sabır istiyor ama böyle kremlerin üst deriyi kurutarak dökmesi ve alttaki sivilceleri çıkarıp onları da kurutması işe yarayan tek yöntem bence. hem sivilceler için hem de lekeler için. tabii güneş ışığına maruz kalmamak şartıyla yoksa yeni lekelere merhaba deriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…