Sivilceli Ciltler sivilceler yardım!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mum

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
97
2
arkadaşlar yüzümde çok fazla sivilceler çıkmazdı ama son zamanlarda galiba yediklerimden dolayı bir sürü sivilcelerim çıktı.Sivilceler yüzümde değil çenemin altında çıkıyor daha sonra kararıyo ben gibi kalıyor neden acaba bilgisi olan var mı?

resimsenağlama
http://img4.imageshack.us/img4/9775/50782011.jpg

sivilce tarih oluyor yazısını incele istersen.......orda her türlü soruyu sorabilirsin....ciltbakım vücut bakımı saç bakımı ağda epilasyon ve bi sürü şey.......

zeytinyağlı sabun kullan yalnızca dudaklarına ve göz çevrene nemlendirici sür. saçını önüne dökme çünkü cildi yağlandırıyor.Gün içinde yüzünü 3-4 kez yıka. Sonuç mükemmel olacak gamyoncuiremsu

kızlar tretin kremi şiddetle tavsiye ediyorum.bende sivilce lekeleri vardı kırmızı kırmızı daha bir hafta oldu ama cok buyuk fark var.sizde mutlaka kullanın derim.kullanmaya karar verirseniz bana soru sorabilirsiniz.:)

tiretin bizde var ablam vücut lekesi için kullandı bayağ geçti.Alnımda sivilce yok ama izler var minik kırmızılıklar.Gerçekten iyi sonuç verdiyse zeytinyağlı sabunumun yanında tiretine de mi başlasam :dance: sende çok geçti mi izler, soydu mu yüzünü

dün gece tiretine başladımm kaydirigubbakcemile5

tamam. bu gece de sürcemzemuszemus sonuçları paylaşırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…