• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilceler için salisilik peeleng yaptıran varmı? içten destek olacak bitki tavsiyesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar salisilik asit yaptrn varmı
ve akne için içten destewk olck içeblcğmz bişey varmı içten destek en mantıklısı dışardan napıosak boş

canim ben yaptirdim 1 hafta oncesinden medikal bakim yapti 4 gun oncede salisilik peeling yapti cildim yenilenmis gibi hissedemiyorum cunku leke olan heryeri kabuk tuttu..bnde kapali komedon var su deri altindaki beyaz noktalardan..150 tl ye yaptirdim bn 10 dk bile surmuyo cok kisa..

evt hiç bişe yapmıyo onun içn o kadar para vermk mantksz geliyo bana bulabilirsem netten alacam evde yapmayı düşnyrm ama sivilceye iyi geldğne emnm oranı önemliymiş

arkadaşlar salisilik asit yaptrn varmı
ve akne için içten destewk olck içeblcğmz bişey varmı içten destek en mantıklısı dışardan napıosak boş

Arkadaşlar 10 yıllık sivilcelerim ve lekelerim vardı. Detaylı araştırmalarımdan sonra çözüm buldu. roachtan kullanmak istemedim yan etkisinden dolayı. ama aynı vitaminin vücuda yan etkisi olmayanı buldum ve cildime dışardan sa alfa asitleri kullandım. cildimde müthiş değişiklikler oldu. boşu boşuna birçok ürüne para dökmeyin. Herkezin cildine uyan size uymayabilir. bu ürünleri amwayden kullandım iade garantisi olduğu için. bu siteden bana ulaşabilirsiniz öncelikle sivilcelerin nedenini bulmak önemli. Ve resmimi görebilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
yokmu bilgisi olan ben bi seans yaptrdm çok pahalı seansı 100 lira
eczanede bunu yaptıramazmıyız acaba ?

tatlım onu yaptırana kadar 8 tl ver ballı sabu al görüceksin verdiğimiz paraların boşa olduğunu benim bütün etrafımda kullanıyorlar cildlerinde asla sivilcenin s si yok kalmadı

Sivilce lekelerim icin kimyasal peeling yaptiriyorum glikolik asit ve salisilik asit iceren bir peeling yapiliyo su an memnunum bakalim 2 seansim daha kaldi 4 seanslikti benimki..

Back
X