- 6 Haziran 2019
- 16
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi Cagdasinfundasi
Bende öyleyim kullanmadgim ilaç kalmadı ama şuan yüzüm eskiye nazaran daha iyi arada stresten adet dönemi cikiyo o kadar. En son bi dr gittim ondan sonra düzelmeye başladı ve doğal yöntemlerden de denedigim şeyler onlarda iyi yapiyo. Yigenlerim bile yapiyoSivilcelerim liseden beri var 24 yaşındayım hala çekiyorum aynı çileyi. Lisedeyken çok daha fazlaydı hatta alnım yara gibiydi sanki denizde yanan deri soyulması gibi ama hala yanaklarımda kulaklarıma doğru, bazen çenemde ve burun çevremde, boynumda çıkıyor çıtır çıtır sivilceler kullanmadığım doktor ilacı kalmadı resmen. Siz neler kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?
Öyle mi dersiniz ?karaciğerinize baktırın
Bazen inanılmaz düzeydeler bazen normal şekildeler çözemiyorumBende öyleyim kullanmadgim ilaç kalmadı ama şuan yüzüm eskiye nazaran daha iyi arada stresten adet dönemi cikiyo o kadar. En son bi dr gittim ondan sonra düzelmeye başladı ve doğal yöntemlerden de denedigim şeyler onlarda iyi yapiyo. Yigenlerim bile yapiyo
Limon denedinmi hiçBazen inanılmaz düzeydeler bazen normal şekildeler çözemiyorum
Neler denemedim ki roll on tarzı ilaçlar merhemler maya maskeleri düzenli yapınca geçiyor ama bir kere yapmayınca yeniden ürüyor resmen limonu da denedimLimon denedinmi hiç
Allah Allah neden ki acaba dr'lar ne diyo tahlillerde filan. Yüzünü düzenli yıkayıp bakımını yapiyon muNeler denemedim ki roll on tarzı ilaçlar merhemler maya maskeleri düzenli yapınca geçiyor ama bir kere yapmayınca yeniden ürüyor resmen limonu da denedim
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimKesinlikle limon ve kabartma tozu maskesi denemelisin. Bi kaşık kabartma tozuna biraz limon damlatıp karıştır ve sür. Kuruduktan sonra yıka. İnanılmaz derecede cildini temizlediğini ve sivilcelerini azalttığını göreceksin
Merhaba size bir önerim olacak,sivilcede etkili olan ürünlerden birtanesi expigmenttir...expigmenti medacasolu,azeldermSivilcelerim liseden beri var 24 yaşındayım hala çekiyorum aynı çileyi. Lisedeyken çok daha fazlaydı hatta alnım yara gibiydi sanki denizde yanan deri soyulması gibi ama hala yanaklarımda kulaklarıma doğru, bazen çenemde ve burun çevremde, boynumda çıkıyor çıtır çıtır sivilceler kullanmadığım doktor ilacı kalmadı resmen. Siz neler kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?
Yüzünüze limon karbonat gibi cildinizin pH'ını bozacak ürünler sürmeyin sakın cilt bariyeriniz bozulur uzun vadede ve bu da daha çok sivilceye neden olur. İyisi mi siz önce cilt tipinizi öğrenin ve evde günlük kullandığınız günlük cilt bakım ürünlerinizi dermokozmetiklerle değiştirin. Mesela yüz temizleme jeliniz sülfatsız olsun, toniğiniz alkolsüz olsun ve yine cilt tipinize uygun alcohol denat içermeyen bir nemlendirici alabilirsiniz.Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimSonucu bildiririm umarım işe yarar
Sizi cok iyi anlıyorum bende aynı dertteyim ne yaptıysam geçmiyor denemediğim yol kalmadı gitmediğim cildiye kalmadi 6 aylik tedavi gordum geçti bir sene sonra tekrar çıktı iltihapli cikmazdi sivilce bu seferde kistik sivilce çıkıyor hastaneye gitmekten bıktım o çıkmaktan bikmadi kistik sivilce igrenc bsy yüzümü hissetmiyorum resmen agridan elimide vurmuyorum bende ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak biri yokmu harbiden bizeSivilcelerim liseden beri var 24 yaşındayım hala çekiyorum aynı çileyi. Lisedeyken çok daha fazlaydı hatta alnım yara gibiydi sanki denizde yanan deri soyulması gibi ama hala yanaklarımda kulaklarıma doğru, bazen çenemde ve burun çevremde, boynumda çıkıyor çıtır çıtır sivilceler kullanmadığım doktor ilacı kalmadı resmen. Siz neler kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?