Sivilceli Ciltler Sivilceler için ne yapıyorsunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cagdasinfundasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
16
10
29
Sivilcelerim liseden beri var 24 yaşındayım hala çekiyorum aynı çileyi. Lisedeyken çok daha fazlaydı hatta alnım yara gibiydi sanki denizde yanan deri soyulması gibi ama hala yanaklarımda kulaklarıma doğru, bazen çenemde ve burun çevremde, boynumda çıkıyor çıtır çıtır sivilceler kullanmadığım doktor ilacı kalmadı resmen. Siz neler kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?

Sivilcelerim liseden beri var 24 yaşındayım hala çekiyorum aynı çileyi. Lisedeyken çok daha fazlaydı hatta alnım yara gibiydi sanki denizde yanan deri soyulması gibi ama hala yanaklarımda kulaklarıma doğru, bazen çenemde ve burun çevremde, boynumda çıkıyor çıtır çıtır sivilceler kullanmadığım doktor ilacı kalmadı resmen. Siz neler kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?
Bende öyleyim kullanmadgim ilaç kalmadı ama şuan yüzüm eskiye nazaran daha iyi arada stresten adet dönemi cikiyo o kadar. En son bi dr gittim ondan sonra düzelmeye başladı ve doğal yöntemlerden de denedigim şeyler onlarda iyi yapiyo. Yigenlerim bile yapiyo

Bende öyleyim kullanmadgim ilaç kalmadı ama şuan yüzüm eskiye nazaran daha iyi arada stresten adet dönemi cikiyo o kadar. En son bi dr gittim ondan sonra düzelmeye başladı ve doğal yöntemlerden de denedigim şeyler onlarda iyi yapiyo. Yigenlerim bile yapiyo
Bazen inanılmaz düzeydeler bazen normal şekildeler çözemiyorum

Neler denemedim ki roll on tarzı ilaçlar merhemler maya maskeleri düzenli yapınca geçiyor ama bir kere yapmayınca yeniden ürüyor resmen limonu da denedim
Allah Allah neden ki acaba dr'lar ne diyo tahlillerde filan. Yüzünü düzenli yıkayıp bakımını yapiyon mu

Kesinlikle limon ve kabartma tozu maskesi denemelisin. Bi kaşık kabartma tozuna biraz limon damlatıp karıştır ve sür. Kuruduktan sonra yıka. İnanılmaz derecede cildini temizlediğini ve sivilcelerini azalttığını göreceksin

Merhaba size bir önerim olacak,sivilcede etkili olan ürünlerden birtanesi expigmenttir...expigmenti medacasolu,azelderm 💯 de 20 ,acnelyse 💯 de0.1 olan 4 kremi mercimek tanesi kadar avucuna alıp karıştırıp akşamları yatmadan önce Cildi tonikleyip karıştırdığınız kremi sürün 1 hafta düzenli kullanın sivilce ve akneyi kuruttuğunu ve varsa sivilce izini hafiflettiğine şahit olacaksınız ...

Bende çok çektim sivilceden 24 yaşındayım hemen hemen herşeyı denedim olan cebimdeki paralara oldu hiç bişeye yaramadılar.Bi gün otururken bi tanıdıgım domates suyu ıyı gelıor dedı dalga geçmiştim sonra tv dede gördüm tesadüfen zaten herşeyi denemişim ne çıkar diye sürmeye karar verdim ıkı hftdır ara ara gece sürüp sabah yıkıyorum gayet iyi geldı memnunum en azından kimyasal yok doğal

Zerdeçal maskesi, mucizevi bir şey sivilcelere. Merve Özkaynak Zerdeçal Maskesi yazın izleyin, daha sonra bu maskeyi yapıp fayda görenlerin yorumlarından da bahsetmişti, yolda durdurup sayende yıllardır geçmeyen sivilcelerim geçti diye teşekkür ediyormuşlar:)

Bende yıllardır sivilcelerden kurtulmaya çalıştım gitmediğim doktor kalmadı yüzüme sürmediğim birşey kalmadı.artık bu konuda mastır yaptım diyebilirim . Hatta 6 ay aknetrent denilen o iğrenç ilacı kullandım kemik ağrısı, baktığım yerde küçük noktacıklar görüyordum artık o ilaç yüzünden sonuç ise tedavi bittikten iki ay sonra tekrar çıkmaya başladı sivilceler. Sonra pes ettim bıraktım bir süre ama kist şeklinde çıkmaya başladı ve yüzüm acıyor artık piskolojim bozuldu sivilceler yüzünden . Bir gün birşey farkettim şekeri Çok tüketiyordum. Şekeri kestim. Ve eczaneden maske, serum,ve özel yapım tonik aldım onları kullanmaya başladım ve ilaç aldım içerden de kesmesi için. Şu an Çok şükür sivilce yok adet zamanı bir iki tane çıkıyor iki güne geçiyor .

Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim 😊 Sonucu bildiririm umarım işe yarar
Yüzünüze limon karbonat gibi cildinizin pH'ını bozacak ürünler sürmeyin sakın cilt bariyeriniz bozulur uzun vadede ve bu da daha çok sivilceye neden olur. İyisi mi siz önce cilt tipinizi öğrenin ve evde günlük kullandığınız günlük cilt bakım ürünlerinizi dermokozmetiklerle değiştirin. Mesela yüz temizleme jeliniz sülfatsız olsun, toniğiniz alkolsüz olsun ve yine cilt tipinize uygun alcohol denat içermeyen bir nemlendirici alabilirsiniz.

Sizi cok iyi anlıyorum bende aynı dertteyim ne yaptıysam geçmiyor denemediğim yol kalmadı gitmediğim cildiye kalmadi 6 aylik tedavi gordum geçti bir sene sonra tekrar çıktı iltihapli cikmazdi sivilce bu seferde kistik sivilce çıkıyor hastaneye gitmekten bıktım o çıkmaktan bikmadi kistik sivilce igrenc bsy yüzümü hissetmiyorum resmen agridan elimide vurmuyorum bende ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak biri yokmu harbiden bize🥺🥺🥺

Sürekli farklı şeyler denemek de cildi yorar. Bence bi hormon tahlili verin bazen onlar da etkili olabiliyor. Ben de aynı durumdaydım prolaktin hormonum yüksek çıktı sivilceye de sebep olabiliyor muş bir ay ilaç kullandım hormon tedavisi için yüzüm bebek gibiydi şuan yine hormon bozukluğu olduğu için sivilceler arttı tabi. Bir de kesinlikle aleovera bitkisi iyi geliyor.

X