Sivilceli Ciltler Sivilceler için lütfen yardım!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende çok kullandım o ilacı..
Çok keskin bir ilaç...
Kurutur ve döker.

Mantıklı olarak baktığımız vakit haklisiniz.
Lakin ben çok fazla sivilce sorunu yaşadım..
Çok erken başladı sivilce sorunum ..
Yağlar bana o dönem iyi gelmişti ki cildin inanılmaz yağlı..
Yağ dengesini ayarlamisti ...
Kimseyi yanlış yonlendirmek istemem .
Bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir..
Belki bunlar da uzum cekirdegi yagindan kaynaklandi ama boyun ve göğüs bölgemde de çıktı..
Akneli ciltler için çok tonik vb kullandım ama bir süredir bıraktım..

Bi ilaç var 5 ay kullanılırsa sivilce komple bitiyor. Dermatologunuza sorun lğtfen

A vitamini içeren güçlü ilaçlar işr yarıyor uzun süre tekrarlamıyor ama bir 3 yıl sonra Arada bir çıkarıyor

Ben 2 kere ilaç kullanmış biri olarak Roac... isimli ilacı tavsiye etmem. Kullandığımda 18 yaşındaydım boyun bölgemde tüylenme yaptı bıraktım. 22 yaşında Zoret... isimli bir ilaç kullandım 7 ay kadar, her ay karaciğer testi yaptırdım ama bir sorun çıkmadı. 25 yaşındayım, ilaç bittiğinden beri günde 1 kere cildimi la roche posay effaclar gel ile yıkayıp aynı serinin kremiyle nemlendiriyorum. Biraz pahalı bi marka ama denemediğim ne nivea kaldı ne avene ne sebamed. Bundan daha iyi bir temizleyici bulamadım zaten doktorum tavsiye etmişti. Şu an sadece regl olunca 1-2 tane çıkıyor o kadar.

Yeterli su içiyor musunuz?yağ tüketiminiz nasıl?

Sizi en iyi anlayanlardanim. Cok sinir bozucu bir durum. Cok ugrastim ben de sizin gibi yillarca. Gitmedigim doktor, yaptirmadigim tahlil kalmadi. Bitkisel anlamda da denemedigim yol kalmadi. Kesin cözümu bulamadim. Artik yeter deyip roaccutane kullanmaya karar verdim. Biraz yan etkileri oldu ama ilaci kullandigim surec icinde oldu. 10 ay kullandim ve kesin olarak kurtuldum şükürler olsun. Her ay kan tahlilimi aksatmadim ilaci kullanirken de. Sivilceler icten gelen bisey. Siz disardan istediginiz kadar mudehele edin illa ki pat diye cikiveriyor hem de deri alti sivilcesi olarak. İçten çözulmesi lazim..

Zoret.. de roac tarzı bir ilaç zaten. Kullanmanızın elbette yararı olmuştur. Bazı sivilceler öyle kremle peelingle geçen türden değil..

Zoret.. de roac tarzı bir ilaç zaten. Kullanmanızın elbette yararı olmuştur. Bazı sivilceler öyle kremle peelingle geçen türden değil..
Evet aynı türden ama çok daha hafif olduğunu biliyorum. Zaten doktor bünyeye göre tavsiye eder diye düşünüyorum. Ben roac... kullanıp bıraktığımı söyleyince bunu yazmıştı.

Fondotenin her türlüsü sivilceye uygulanınca sivilceyi kurutuyor.
Garnier BB krem tavsiye ederim, sivilceye uygula oda güzel kurutuyor, ve kapatıyor.. C charla arkadaşın sölediklerinede katılıyorum, aynılarını yazmaya gerek duymadım :)

Canim benim de bir cok arkadasim sadece colt doktorlarinin yesil receteyle gerekli kontrolleri yaptiktan sonra yazdiklari sivilce ilacini kullandi ve ciltleri bebek gibi oldu 6 ay gibi surelerde istersen bir arastir ismini yazamiuorum burdan

Benim cildim oldukca yaglidir ve tabiki sivilceye cok egilimli benim denemedim en iyi en pahali kim ne dediyse kullanmadigim ürünü kalmadi cok ilginctir nasil gecti diyecek olursun sadece Suyla gün icerisinde temiz makyazciz cildime suyla yuzumü islattim günde 5 yada 6 Kere inan ki yagli cildimde Eskisi gibi asla degil ve hicbisey kalmadi yuzumde

Bende uzun zamandır hiç bir şey kullanmiyordum
Çok sakindi..
Yazın o sicak larda dahi birşey çıkmamıştı..
Şimdi aniden geldiler ..
Çok üzülüyorum bu duruma artık.

Benim ergenliğim boyunca hiç sivilcem olmadı 22 yaşımda bir anda sivilce sorunu yaşamaya başladım, hormonel bir sıkıntım da yoktu. bir kaç farklı dermatolog önerisiyle antibiyotikli kremler kullandım büyük sıkıntım geçti fakat benim de ara sıra sivilce sorunum oluyor rossmannda satılan s.o.s clear anti-pickel jel sivilce kurutucusunu kullanıyorum 6, 7 aydır sadece sivilcenin üzerine sürülüyor uhu kıvamında bir sivilce kurutucu çok işimi gördü. Özellikle sivilce tamamen çıkmadan henüz oluşurken fark edip sürdüğünüzde olgunlaşmadan yok ediyor fiyatı da çok çok uygun 10 lira gibi bir şeydi ve hayvanlar üzerinde de test edilmiyor.

Ek olarak: mutlaka bir doktora danışın sivilceye sebep olan hormonal bir sıkıntı rahatsızlığınız varsa kozmetikle geçiremezsiniz. Ben dermatoloğumun önerdiği nemlendirici tonik ve temizleyiciyi kullanıyorum bunlar da cildimdeki yağ dengesini sağladı, cildinize uygun ürünler kullandığınıza da emin olmalısınız

Son düzenleme:
bende aynı dertlerden müzdariptim profesyonel bir yerde cilt bakımı yaptırmayı tavsiye ederim birde hormonları kontrol ettirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…