- 1 Haziran 2017
- 609
- 477
- 33
-
- Konu Sahibi Melos199197
Daha önce gitmistim ama çok zaman oldu .Kadın dogum doktoruna git yumurtalıklarında kist olabilir kist sivilce yapar
Daha önce gitmistim ama çok zaman oldu .
Benim geçiyor...İhmal etme git tekrar bi görün geçmeyen sivilceler genelde kist habercisidir.
Benim de cene bölgemde regl donemlerimde 2 3 tane çıkar geçer ama bu kez elmacık kemiklerim de çıkmaya başladılar.Kelin ilaci olsa kendi basina surermis derler. Ben yaklasik 4-5 yoldir sadece cene bolgemde cikartiyoeum ve patlattigim icin haliyle yara oluyor. Neler neler denedim en sonunda koyverdim. Cikiyor yani yapacak bir seyim yok. BİR ara sakinler gibi oluyor oh diyorum geciyor sonr hoooopp yeniden.
O kadar çok doktora gittim ki ..Cildiye ye gidin lütfen.yuz yıkama jeli nemlendirici krem tonik alın cildinize uygun.eczanelerden...marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bioderma veya aven e bakabilirsiniz....
Teşekkür ederim ..Hergun yuzunuzu dove sabunla yikayin ve her aksam yuzunuze organik hindistan cevizi sagi surun ve sicak havlu ile kapatip havlu soguyana kadar bekleyin. Sonra soguk su ile yikayip cilt tipinize uygun nemlendirici surun. Dove sabun gercekten sivilce cikmasini onluyor ve h. Cevizi yagi cilde cok ii geliyor.
Ben yurtdisinda yasiyorum. O yuzden Turkiyede ki markalari bilmiyorum. Genelde kavanozda satiliyor ve beyaz kati halde oluyor. Aktarlarda satilir herhalde.Teşekkür ederim ..
Marka vermek yasak değil ise bana yağın markasini verebilir misiniz?
Teşekkür ederimBen yurtdisinda yasiyorum. O yuzden Turkiyede ki markalari bilmiyorum. Genelde kavanozda satiliyor ve beyaz kati halde oluyor. Aktarlarda satilir herhalde.
Bi ara benimde cok cikmisti elmacik kemiklerinde. Sonra kullandigim bir Alligin buna sebep oldugunu anladim. Ve o alligi kullanmayi biraktiktan sonra sivilcelerim gecti. Makyaj malzemelerinin son kullanma tarihlerini kontrol et.Benim de cene bölgemde regl donemlerimde 2 3 tane çıkar geçer ama bu kez elmacık kemiklerim de çıkmaya başladılar.
Ve her gün yenisi ekleniyor ..
Deli oluyorum ..
Tabi çok sıkıntılı bir dönemdeyim uzun zamandır böyleyim . .
Onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum.
İlaç ismi vermek yasak özelden yazayım istersen canım. Ben kullandım baya iyi geldiHanımlar merhaba , 26 yasindayim .
Kendimi bildim bileli sivilce ile mücadele ettim ..
Ilaclar, yağlar, maskeler ile en az zarar ile kendilerinden kurtuldum...
Ancak şu anda arada tek tük çıksa dahi mutlaka her yıl 10 15 tane bir anda geldiği oluyor..
Şu anda da bu şekilde, 7 8 tane ard arda çıktı...
Üstelik hiç çıkmayan bölgelerde..
Uzum cekirdegi yagi kullanmaya başladım hemen arkasından çıktı ondan ötürü olduğunu düşünür iken boyun bölgemde ve kulak arkamda da çıktı..
Eğer yağdan olsa idi boyun ve kulak arkalarimda cikmazdi çünkü o bölgelere yağ kullanmadım...
Şunu da belirtmek isterim ki sıkıntılı bir donemdeyim ...
Stres ile etkisi de olabilir ama yıllardan beri başa sarmaktan çok sıkıldım...
Lütfen konumu tasimayin..
Rica ediyorum ..
Iyi günler.