Lekeler, Çiller sivilceler için garnier

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
kızlar bugün bi ürün tavsiyesi aldım
adı : Garnier Saf & Temiz Aktif Sivilce Karşıtı Serinletici Roll-On
yıllardır varolan sivilcelerimi kuruttum fakat izleri kaldı
bu ürünün iz geçirici olduğunu duydum
aranızda kullanan ya da bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? bilmiyorumkismile
resmi de şudur canlarım

şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Canım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
Uzman bi cildiye doktorundan duymuştum yoğurt suyu
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...

canım reklamını gördüm ama maalesef bilgim yok aslında cildimle hiç sorunum olmadı sivilce açısından ,yüzümde adet dönemimde 1-2 sivilce çıkar geçer o kadar
sadece tüyo verebilirim cildimin güzelliğini şunlara borçluyum
biricisi çinko takviyesi almanı tavsiye ederim
ikincisi süt ve süt ürünlerini bol yemeni ve elmayı çok tüketmeni önerebilirim inan laf değil ben kendimi bildim bileli öyle besleniyorum cildim çok güzel maaşallah diim.inş seninde pürüzsüz bir cildin olur...

canım reklamını gördüm ama maalesef bilgim yok aslında cildimle hiç sorunum olmadı sivilce açısından ,yüzümde adet dönemimde 1-2 sivilce çıkar geçer o kadar
sadece tüyo verebilirim cildimin güzelliğini şunlara borçluyum
biricisi çinko takviyesi almanı tavsiye ederim
ikincisi süt ve süt ürünlerini bol yemeni ve elmayı çok tüketmeni önerebilirim inan laf değil ben kendimi bildim bileli öyle besleniyorum cildim çok güzel maaşallah diim.inş seninde pürüzsüz bir cildin olur...
saol canım söylediğin yiyecekler cidden çok faydalı ama benim süt ile hiç aram yok , unutuyorum içmeyi ki zaten normal süt kullanamıyorum,midemi ağrıtır.light içmem gerekiyo falan filan
alışkanlık edinmeyince hiçç aklıma bile gelmiyor böyle:kedi:
elma çok severim çok da yerim ama bende pek işe yaramadı galiba kaydirigubbakcemile3

Canım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...
peki nasıl süreceğim yoğurt suyunu?
ve ne kadar sıklıkla?

ayrıca cnm kurutmak için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama saf alkolün içine(100ml) 6tane aspirin ezdim ben ,bu karışımlar günde 2 kez pamukla yüzümü temizledim
şişenin sonlarındayım ve 1-2 sivilcem kaldı minnacık
onlar da kuru ve hafif şiş,bi kaç güne kdr geçecekleropuyorumnanaktan

ayrıca cnm kurutmak için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama saf alkolün içine(100ml) 6tane aspirin ezdim ben ,bu karışımlar günde 2 kez pamukla yüzümü temizledim
şişenin sonlarındayım ve 1-2 sivilcem kaldı minnacık
onlar da kuru ve hafif şiş,bi kaç güne kdr geçecekleropuyorumnanaktan

canım benim pek fazla sivilcem çıkmazdı ama son zamanlarda ne oldu bilmiyorum çeneltlarımda çok aşırı sivilce cıkmaya basladı kist gibi herseyi denedim nerdeyse limon suyuyla kurttum coğunu tam gecti diyorum baska bi yerden daha cıkıyodu limon kabuğu maskesi yapıyodum sivilce değilde siyah noktalara cok iyi geldiği kesin sonunda dayanamadım dermotoloğa gittim aknetrent verdi hap şimdi kullanmayada korkuyorum ama 1 aylık bi tedavi süreci geciricm doğal yöntemleri kullanmayı daha cok seviyorum

yoğurt suyunu istersen hergün akşam yatmadan önce dene çünkü cilt geceleri kendini yenilermiş bi 10/15 gün sonra 2 yada 3 günde bir yapmaya başlarsın canım umarım gecer sivilcelerim kurusun bende baslycm

ya kızlar yogurt limon maskesini ben yapınca bende ertesi gün sivilceler cıkıyo :KK43:
baska etkili yöntem yokmu lekeler icn?

ya kızlar yogurt limon maskesini ben yapınca bende ertesi gün sivilceler cıkıyo :KK43:
baska etkili yöntem yokmu lekeler icn?
leke için salyangoz kremi diyorlar ama ben kullanmadım hiç
bir de naturaline leke serumu var
eczanelerde ve aktarlarda satılıyor
aldım ben ama sivilcelerden tamamen kurtulamadığım için henüz,kullanmaya fırsatım olmamıştı
bir köşede kaldı ööle ohaoldumsmile

leke için salyangoz kremi diyorlar ama ben kullanmadım hiç
bir de naturaline leke serumu var
eczanelerde ve aktarlarda satılıyor
aldım ben ama sivilcelerden tamamen kurtulamadığım için henüz,kullanmaya fırsatım olmamıştı
bir köşede kaldı ööle ohaoldumsmile

saol cnm cevabın icin benimde sivilcelerim var malesef :KK43: cok diil ama
lekelerde var sıktıgım icin bilmiyorumkismile
dr isotrexin vermisti ama kullanmadım 1,5 aydan sonra yaramıyo diye, belki kullanmalıydım
suan maydanoz suyunu deniyorum hem sürüp hem iciyorum bi duruluk geldi sanki yüzüme görücez artık..
sen memnun musun alkol aspirin karısımından ne türdü senin sivilcelerin? cok sordm ama idare et

saol cnm cevabın icin benimde sivilcelerim var malesef :KK43: cok diil ama
lekelerde var sıktıgım icin bilmiyorumkismile
dr isotrexin vermisti ama kullanmadım 1,5 aydan sonra yaramıyo diye, belki kullanmalıydım
suan maydanoz suyunu deniyorum hem sürüp hem iciyorum bi duruluk geldi sanki yüzüme görücez artık..
sen memnun musun alkol aspirin karısımından ne türdü senin sivilcelerin? cok sordm ama idare et
rc edrm hytım
benm de 6 senedir war
sebebi stress diye düşünüyorum
ben de çok cildiyeciye gittim
imex kullandım,aksil 5 kullandım
dönem dönem geçtiler bu ilaçlar sayesinde ama kökünden kurutamadım
saraçoğlu'nun lavanta kürünü denedim
o da iyi geldi azalttı baya ama işte bi geçiyorlar bi kaç hafta sonra hoopp yeniden geliyorlar
bi de dikkat ettim,bi şeye üzüldüğümde,ertesi gün pörtlüyolar
bööle acaip bi etkileşim görmedim ben hayatımda:gitme:
alkol aspirin kullanıyorum bi kaç haftadır
bir şişe bitti sayılır,az kaldı
irinli ve büyük olan sivilcelerim yok oldu
2-3 tane minik kabuklu sivilcem var şuanda,toplu iğne başı kdrlar yara gbi oldular
kuruttu yani bayaa
dierleri geçti ama iz kaldılar
şimdi de izden kurtulma peşindeyim
alkol aspirin tavsiye ederim kesnlkle,günde 2 kez uyguluyorum pamukla ve o pamuk inanır mısın simsiyah oluyor
nası da pismiş meğersem yüzüm
o kadar yıkıorm ediyorum ama... bilmiyorumkismile

yılan yağı sabunu diye bi şey okudum bi de
sivilceleri,izlerini geçiriyormuş
ayrıca deriyi yenileyip beyazlatıyormuş
fiyatı da 7 liraymış
denesek mi ki bilemedim:uhm:

cnm artık maydanoz suyuda yaramazsa senin formülünü denerim zaten denemedigim bisi kalmadı
yılan yagı kirpikleri falan uzatmak icin kullanıyodu yüzde tüy falan yapmasın sora isin yoksa bide onlarla ugras ben kullanma derim
lekeler icin soyucu krem kullanmak lazım bence

cnm artık maydanoz suyuda yaramazsa senin formülünü denerim zaten denemedigim bisi kalmadı
yılan yagı kirpikleri falan uzatmak icin kullanıyodu yüzde tüy falan yapmasın sora isin yoksa bide onlarla ugras ben kullanma derim
lekeler icin soyucu krem kullanmak lazım bence
yok hayatım bu sabunu
o yüzden farklı özellikte
tüy müy yabmıyormuş:icecream:

X