Sivilceli Ciltler Sivilceler için bal ve limon kullanan varmı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Hilal1414

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
6
0
Lütfen söyleyin bala limon katarak sivilcelere süren varmı bn yaptım ama daha yeni başladım iyi sonuç verdi ama daha uzun süreli kullananlar varmı :KK9:

balı bilmiyorum da ben 3 gündür limon sürüyorum. Pek bir değişiklik olmadı şimdiye kadar :KK43: Ama benimkiler böyle sivilce gibi değil de kırmızı kırmızı garip bişey. dokununda çok bir şey yok ama yüzüm kıpkırmızı :/

balı bilmiyorum da ben 3 gündür limon sürüyorum. Pek bir değişiklik olmadı şimdiye kadar :KK43: Ama benimkiler böyle sivilce gibi değil de kırmızı kırmızı garip bişey. dokununda çok bir şey yok ama yüzüm kıpkırmızı :/

limon denedim çok kötü oldu sivilceleri patlattı hatta benimde öyle dediğin kırmızı şeylerden var onlarda sivilce limon cildini kurutur yakar ama bazı şanslı kişilere iyi geliyor limonu yoğurda veya bala bi kaç damla damlatırsan daha iyi sonuç alırsın bnce hem yüzü parlatır.. :KK20:

Kızlar limon ciddi bir asit sivilceler kuruyabilir evet ama muhakkak cildi çok kurutur veya iz yapar beyaz tenliyseniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bosuna liman katma balın icine işe yaramaz cunku sadece bal sursen daha iyi ama gulsuyu cok daha iyi tavsiye ederim cnm

limon denedim çok kötü oldu sivilceleri patlattı hatta benimde öyle dediğin kırmızı şeylerden var onlarda sivilce limon cildini kurutur yakar ama bazı şanslı kişilere iyi geliyor limonu yoğurda veya bala bi kaç damla damlatırsan daha iyi sonuç alırsın bnce hem yüzü parlatır.. :KK20:

yoğurt kırmızılıkları geçirmeden işe yarıyor mu :/ ben çok uğraştım sivilcelerimin çoğunu geçirdim ama hala sivilce varmış gibi duruyor çünkü yüzüm kıpkırmızı :KK43:

yoğurt kırmızılıkları geçirmeden işe yarıyor mu :/ ben çok uğraştım sivilcelerimin çoğunu geçirdim ama hala sivilce varmış gibi duruyor çünkü yüzüm kıpkırmızı :KK43:

mutlaka balı ve gülsuyunu dene bn yüzümü ilkönce gülsuyuyla sildim kuruyunca soğuk suyla yıkadım ve yüzüme 10 dk buhar tuttum sonra garnier 3ü bir aradayı maske olarak kullanıp yıkadım sonra gülsuyu sürdüm tekrar ama bu sefer baya durdu yüzümde yıkadım sonra (30-35 dk) sabah uyandığımda sivilcelerin çoğunu kurutmuştu ve kızarıklık filan hiç yoktu uzaktan bakınca yüzüm çok güzel duruyodu hem cildimi parlattı bnce sende dene :KK3:

X