- Konu Sahibi cileklihuptirik
Arkadaşlar az önce annemin arkadaşına gittik orada kadın bana yüzüm için ne kullandığımı sordu bende ilaç kullanıyorum dedim (aknetrent). Ben yüzümde çok olduğuna inanırdım geldi yüzümü inceledi "inan yüzünde bir şey yok kızımın yüzü o kadar kötüydü ciğer gibi kıpkırmızıydı yüzü yağ bezesi gibiydi kocaman hepsi" dedi kistik sivilceler çıkıyormuş boynunda bile çıkıyormuş. söylediğine göre çok ilaçlar kremler kullanmış. hatta roaccutane tedavisi görmüş bir yıl sonra yüzü tekrar kötü olmuş sonra tekrar roaccutane tedavisi görmş ama yine eskisi gibi olmuş. sonra bir arkadaşının kullandığı bu maskeyi kullanmış;
7-8 ayva çekirdeği yarım çay bardağı ılık suyun içinde bir gün bekletilip maske olarak yüze sürülür. işte akşam sürmüş sabaha kadar durmuş, içindeki iltihabı sarı satı dışarı atmış söndürmüş ilk kullanımlarda bile belirgin fark olmuş şimdi baya düzelmiş falan filan. kadın çok üzüldü ilaç kullandığıma hormonlarına karaciğerlerine yazık sende bi kullan filan dedi. açıkçası tedaviden sonra tekrar çıkmalarından bende çok korkuyorum,bu maskeyi duyan bilen var mıdır,sizce ne yapsam?
7-8 ayva çekirdeği yarım çay bardağı ılık suyun içinde bir gün bekletilip maske olarak yüze sürülür. işte akşam sürmüş sabaha kadar durmuş, içindeki iltihabı sarı satı dışarı atmış söndürmüş ilk kullanımlarda bile belirgin fark olmuş şimdi baya düzelmiş falan filan. kadın çok üzüldü ilaç kullandığıma hormonlarına karaciğerlerine yazık sende bi kullan filan dedi. açıkçası tedaviden sonra tekrar çıkmalarından bende çok korkuyorum,bu maskeyi duyan bilen var mıdır,sizce ne yapsam?