Sivilceden kalan çukur izleri olupta bunu çözebilen var mı?

viji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
20
2
Bir bakıyorum ki yüzüm çok iyi gözüküyor moralim çok iyi kendime güvenim tam oluyor. Ama başka bir gün gözenekler genişliyor gün ışığında belli bir açıdan bakınca o kadar kötü gözüküyor ki yüzüm tüm güvenim sarsılıyor.
Lazer yaptıranların yorumlarını okudum. Artık hiç umudum kalmadı sanırım hep böyle yasiyacagim.
Güneşten nefret eder oldum.

denemeden emin olma bendede var fakat daha tedaviye geçmedim başlıcam dermabrazyon 8 9 ay sonra fraksiyonel laser ve çeşitli kombine tedavilerle %60 %70 civarı bir iyileşme umuyorum tabi artabilir ama denemeden bilemem sende pes etme daha doktorla görüşmedim belki laser ve kombine tedavileri denerim umudunu yitirme :)

Şuanda bahsettiğiniz tedavi yöntemlerini yaptıramam çok pahalı. Belki 2-3 sene sonra. Şuan cilt doktorunun yazdığı
Gel Plus kremi kullanıyorum. Umarım biraz da olsa faydası olur. Sizde yaptırırsanız veya başka bilgi alırsanız haberdar eder misiniz ?

dermaroller diyorum.Benim konularıma bakabilirsin,resimli.

dermaroller diyorum.Benim konularıma bakabilirsin,resimli.

Merhaba. Bulamadım. Öncesi sonrası ile resimleriniz var mı ? Gerçekten faydası oluyor mu ? Nerede yaptırdınız ? Link atabilir misiniz rica etsem.

Gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm. İnsanların yüzüme bakıp konuşmasından çok rahatsız oluyorum. Bazen çok güzel görünüyorsun diyorlar ama bazen çok kötü gözüküyorum. Sanki sevmek benim hakkım değilmiş gibi hissediyorum

Oğlum roacutan tedavisi gördükten sonra izler kalmıştı. Bunun için lazer tedavisi yapıldı. Ancak sadece 2 seans goturebildik. Çok acıyor diye gitmedi. Ama 2 seansta bile çok iyilesmişti.

size bu konuda yardımcı olabilirim

Oğlum roacutan tedavisi gördükten sonra izler kalmıştı. Bunun için lazer tedavisi yapıldı. Ancak sadece 2 seans goturebildik. Çok acıyor diye gitmedi. Ama 2 seansta bile çok iyilesmişti.

Oğlunuzda çukur izler mı vardı ? Lazerden sonra görüntü çok kötü oluyor mu kaç güne normal yaşama dönülebilir? Bir de nerede yaptırdı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

size bu konuda yardımcı olabilirim

Nasıl yardımcı olacaksınız anlatın burada.

Merhaba yaptıran arkadaşlar nerde nekadar hangi doktora yaptırdıklarınida yazabilirmi acaba ve gerçekten sonuç aldıklarmi acaba

Ben şuanda dermapen tedavisine devam ediorum bu konuda kararsız kalanları o kadar iyi anlıyorm ki ilk başladığımda yanımda daha önce yaptıran olsada herşeyi sorsam demiştim şmdi 4.seansı devirdim..hatta sırf bunun için açtım hesabı diyebilmek için belki yardımcı olurum die ben çok meraklıydım çünkü şuan seansları iple çeker hale geldimSorularınız olursa cevaplayabilirim

Dermapen ile sivilceden kalan çukurlarda pek etkili olmadığını hatta dahada belirginleştirdigini okumuştum. Sizde nasıl durum ?

Dermapen ile sivilceden kalan çukurlarda pek etkili olmadığını hatta dahada belirginleştirdigini okumuştum. Sizde nasıl durum ?

3seans prp ile birlikte dermapen yaptırdım 4.seansım hyralürok asitle yapıldı ve sonuçlar beni ve doktorumu şaşırttı Açıkcası pek umutlu başlamamıştım ancak daha 4seansımın kalmasına rağmen çok derin çukurlar yüzeyselleşti,daha yüzeysel olanlar ise belli belirsiz bi hal aldıKesinlikle işe yaradığını düşünüyorum ve bunu gördüm çevremdeki herkes değişimi farkettiTabiki profesyonel ellerde yapılmasını tavsiye ediyorum

Tek caresi franksiyonel lazer...

Franksiyonel lazeride çok düşündüm ama korktum ısı verildiği için yüzü daha kötü durumda olanları da gördüm tabiki ciddi bi güneş koruyucu lazım dermapende de koruyucu gerekiyor ama ısı verilmediği için yanık iz gibi sıkıntılar olmuyor. tabiki bi estetik cerrahla konuşup sizin yüzünüz için en uygun çözüm nedir öğrenmek gerekiyor bana yaşım gereği (26) ve henüz daha bi gebeliğim olmadığı ileri ki yaşlarda bebeğim olursa hamilelik dönemi cilt lekeleri vb riskler için franksiyonel lazeri uygun görmedi

Açıkçası lazerden bende korkuyorum yani lazer olduktan sonra sosyal hayata dönmek uzun sürüyor her yerin kıpkırmızı oluyor diye duydum.

Siz hangi doktora tedavi oldunuz. Gerçekten direk lazer yerine başka tedavi yöntemini önermesi hoşuma gitti. Çünkü genelde ticari bir iş gibi görüyorlar ve her gelene lazer öneriyorlar. Sağlıkla oynadıklarının farkında değiller sanırım.

Aynen dediğiniz gibi ticari amaç ön planda tutuluo hatta bi yere gittiğimde kadın beni direk estetik operasyona alacaktı yüz germeler botokslar vsUcuz kurtuldum..ben doktor yücel demire gittim ankarada muayenesi var oranda..tabiki bana %100 geçer die bişey demedi ve kim bunu derse inanma böyle bi teknoloji maalesef yok dedi..ama bi yola başladık ve sonuçlar ikimizinde yüzünü güldürdüEkte fotoyu yüklüyorum belki yardımcı olurMoralinizi bozmayın evet çok can sıkıcı bi problem ben yıllardır uğraşıyorum tedavi için öncelikle maddi olarak bi kazanım elde etmem gerekti başlamam için o yüzden erteledim yıllardır ama doktorum bana treni kaçırmış sayılmazsın iyi düşün dermabrozyon bile istediğin an yaparız dedi sanırım dermapenden snra seneye kışın dermabrasyona cesaret edeceğimDoktora güvenmek çok çok önemli yine sölüyorum uygulamadan sonra yüzümü görseniz hayatta merdiven altı yerlere güzellik salonlarına gitmeye cesaret edemezsin bu konuda yine uyarıyım kesinlikle bir doktorla çalışın. Eveet şmdii en güzeli fotoğrafı görmeniz belki moral olur birazHeralde hangisinin önce hangisinin sonra olduğunu sölememe gerek kalmamıştır

Eklentiler

• BE7FA01A-BD37-4617-A183-7BE5547349BF.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 820
Merhaba bu uygulattığınız işlemi devlet hastaneleri yaparmı acaba?

Çok teşekkür ederim ara ara girip deneyimlerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim. Gerçekten gözle görülür bir değişim olmuş çok güzel mükemmel bir sonuç bence. Umudum arttı biraz.

Eğer çok özel değilse yaptığınız işlemin tam adını ve ücreti söyleyebilir mısınız ?

Sosyal yaşama dönmek sıkıntı olmadı demi ?

Son düzenleme:
Merhaba bu uygulattığınız işlemi devlet hastaneleri yaparmı acaba?

Maalesef devlet hastanelerinde yapmıolar sadece hacettepe hastanesi dermabrasyon die bi tedavi yapıyor onda da aşırı sıra varmış ve asistan öğrenciler yapıyor bide o işlem daha büyük riskli bi işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…