sivilce yardım

eysan10

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
82
1
meraba kızlar 1hafta önce pancar kürüne başladm karaciğer temizliği için 1 hafta geçmede yüzümde srtmda sivilceler cıkmaya başladı fışkrdı resmen senağlama başka yapan arkadaşlar varsa anlatsn bri bana lütfen=( brakıyımmı sizce napıım ,eyvahedigeldismile

Canım sivilce problemin için marka temsilciliğini yaptığım firmanın harika ürününü tavsiye edebilirim. Ürün patentli ve etkileri ispatlıdır. Bununla birlikte ürün %100 doğaldır. Ürünü kullanan insanlardan alınan tepkiler ise gayet olumludur ve sivilce problemlerini 1,5-2 haftada çözmen mümkün. Daha fazla bilgi almak istersen ya da ürünle ilgili soruların olursa mailimden dönebilirsin, elimden geldiğince yardım ederim.
Saygılarımla...

Mail: didemnazlier@gmail.com

didemnazli burdan söleyebiliceğin tawsiye olarak bi ürün var mı sivilceler siyah noktalar ve lekeler için ?

konu açılalı çok olmuş ama dewam ettirelim kızlar tawsiya olrak söleyebiliceğiniz ürünleri yazarmısınız.?

ben öncelikle limon suyu gül suyu ve elma sirkesinden oluşan bi karışım hazırlıyorum ve yüzümdeki sivilcelere sürüyorum biraz bekledikten sonra ılık su ile yıkıyorum sonra pembe maske uygulaması yapıyorum ardından temizledikten sonra nemlendirici kremimi sürüyorum daha etkili oluyo. bu maskeyle ilgili olumsuz yorumlar var ben merak ettim ve aldım kullanıyorum gayet memnunum ama ben güzel yorumlardan etkilenip almıştım.sonucu olumsuz olanların cildi hassas olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…