- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Cilt lekeleri ve sotunlsrı için Fraksiyonel lazeri araştırabilirsiniz25 yaşındayım 12 yaşımdan beri orta şiddette sürekli aknelerim var. Bu yaşa kadar çok ürün denedim geçmedi 2 kere roaccutane tedavisi gördüm tedavi bittikten sonra ve takriben birkaç ayında yüzüm bebek gibi oluyor sonra tamamen eski haline dönüyor. Hormon problemim yok, dışkı testine kadar yaptırdım bir şeyim çıkmadı. Sağlıklı beslenen biriyim. Geçen sene istanbulda özel kliniği olan bir doktor birkaç ürün verdi 5 seans fotona lazer 2 seans bbl yaptı ürün sadece aktif akneleri baskıladı ama 1 sene sonra etkisini kaybetti yine çıkmaya başladılar. Şimdi de fungal aknem mi var acaba diye dusunmeye basladım yüzümü ketoral ile yıkıyorum bi denemek adına. Geceleri retinol sürüyorum hazır elimde varken, doktorum da önermişti zaten. Ketoralin mi etkisi bilemem ama aktifler azaldı gibi. Süt ürünlerini kesmeyi denedim bir de belki onun etkisi de vardır ama hala çıkıyorlar ne yazık ki küçük boyutta ve az olsalar da yer yer komedonlarım var. Kırmızı lekelerim yoğun. Tam olarak bir sebebini saptayamadım ve illet oldu kurtulamıyorum o kadar bıktım ki aklıma artık ömür boyu haftada bi 20 mg roaccutane içmek falan geliyor. Cidden seçilmiş bir insanım bu cilt konusunda yani. Benim gibi olan kurtulan var mı buyrun fikir alışverişine
cold plazma diye bir tedavi var onu çok övüyorlar denemek istiyorum franksiyoneli de cok duydum evetCilt lekeleri ve sotunlsrı için Fraksiyonel lazeri araştırabilirsiniz
SElam benimde tiroid basladiktan sonra kol sırt gogus yuzumde var kucuk kirmizi kabarcik seklinde gecmiyor lazere gideli cogaldi tuyleri aldigim.icin cikarken sivilce cikiyor ne yapcagimi bilmiyorim birsey giyemiyorum yazin25 yaşındayım 12 yaşımdan beri orta şiddette sürekli aknelerim var. Bu yaşa kadar çok ürün denedim geçmedi 2 kere roaccutane tedavisi gördüm tedavi bittikten sonra ve takriben birkaç ayında yüzüm bebek gibi oluyor sonra tamamen eski haline dönüyor. Hormon problemim yok, dışkı testine kadar yaptırdım bir şeyim çıkmadı. Sağlıklı beslenen biriyim. Geçen sene istanbulda özel kliniği olan bir doktor birkaç ürün verdi 5 seans fotona lazer 2 seans bbl yaptı ürün sadece aktif akneleri baskıladı ama 1 sene sonra etkisini kaybetti yine çıkmaya başladılar. Şimdi de fungal aknem mi var acaba diye dusunmeye basladım yüzümü ketoral ile yıkıyorum bi denemek adına. Geceleri retinol sürüyorum hazır elimde varken, doktorum da önermişti zaten. Ketoralin mi etkisi bilemem ama aktifler azaldı gibi. Süt ürünlerini kesmeyi denedim bir de belki onun etkisi de vardır ama hala çıkıyorlar ne yazık ki küçük boyutta ve az olsalar da yer yer komedonlarım var. Kırmızı lekelerim yoğun. Tam olarak bir sebebini saptayamadım ve illet oldu kurtulamıyorum o kadar bıktım ki aklıma artık ömür boyu haftada bi 20 mg roaccutane içmek falan geliyor. Cidden seçilmiş bir insanım bu cilt konusunda yani. Benim gibi olan kurtulan var mı buyrun fikir alışverişine
Ben de o da yok tiroit falan. Geçmiş olsun size deSElam benimde tiroid basladiktan sonra kol sırt gogus yuzumde var kucuk kirmizi kabarcik seklinde gecmiyor lazere gideli cogaldi tuyleri aldigim.icin cikarken sivilce cikiyor ne yapcagimi bilmiyorim birsey giyemiyorum yazin
çay agaccı yagı salislilik asit retinol güneş kremi kullanmaya calısıyorum bir nebze belki engelliyordur bilemiyorum. cidden napcaz en iyi sonucu roaccutune verıyorBen de 25 yaşındayım sürekli sivilce çıkıyor ucu olmayan içten kızarıklık kör sivilce deniyor sanırım sıkmıyorum zaten içten çıktığı için sıkılmaz ama yine de haftalarca geçmiyor ve iz bırakıyor önemli olan lekeleri geçirmek değil ki yenisi önlemek biri gecene kadar başkası çıkıyor stresten olabilir benimki napcam bilmiyorum
yazarsın ben de suan cold plazma ve sono effect tedavileri deniyorum sonuc alırsam sana mutlaka bıldırcemBen bugün eczaneden acnleyse aldım en düşük dozu 40 gün kullanıcam bakalım nolcak
Tamamdır çok teşekkür ederim ♡yazarsın ben de suan cold plazma ve sono effect tedavileri deniyorum sonuc alırsam sana mutlaka bıldırcem
merhaba hiç insülin seviyene baktırdın mı insülin direnci de akneyi tetikler şekerli gıdalar tetikler. çok sık yıkama ne kadar çok yıkarsan vücudun daha çok sebum salgılar. yeşil çay toniği yap yada yeşil çay ile sil çünkü antiseptiktir. saf aleo vera iyi gelebilir. çay ağacı yağı dene25 yaşındayım 12 yaşımdan beri orta şiddette sürekli aknelerim var. Bu yaşa kadar çok ürün denedim geçmedi 2 kere roaccutane tedavisi gördüm tedavi bittikten sonra ve takriben birkaç ayında yüzüm bebek gibi oluyor sonra tamamen eski haline dönüyor. Hormon problemim yok, dışkı testine kadar yaptırdım bir şeyim çıkmadı. Sağlıklı beslenen biriyim. Geçen sene istanbulda özel kliniği olan bir doktor birkaç ürün verdi 5 seans fotona lazer 2 seans bbl yaptı ürün sadece aktif akneleri baskıladı ama 1 sene sonra etkisini kaybetti yine çıkmaya başladılar. Şimdi de fungal aknem mi var acaba diye dusunmeye basladım yüzümü ketoral ile yıkıyorum bi denemek adına. Geceleri retinol sürüyorum hazır elimde varken, doktorum da önermişti zaten. Ketoralin mi etkisi bilemem ama aktifler azaldı gibi. Süt ürünlerini kesmeyi denedim bir de belki onun etkisi de vardır ama hala çıkıyorlar ne yazık ki küçük boyutta ve az olsalar da yer yer komedonlarım var. Kırmızı lekelerim yoğun. Tam olarak bir sebebini saptayamadım ve illet oldu kurtulamıyorum o kadar bıktım ki aklıma artık ömür boyu haftada bi 20 mg roaccutane içmek falan geliyor. Cidden seçilmiş bir insanım bu cilt konusunda yani. Benim gibi olan kurtulan var mı buyrun fikir alışverişine
ınsulın dırencım yok hepsını de denedımmerhaba hiç insülin seviyene baktırdın mı insülin direnci de akneyi tetikler şekerli gıdalar tetikler. çok sık yıkama ne kadar çok yıkarsan vücudun daha çok sebum salgılar. yeşil çay toniği yap yada yeşil çay ile sil çünkü antiseptiktir. saf aleo vera iyi gelebilir. çay ağacı yağı dene
Ya bana kalsa normalim ama olabilirStresli evhamlı biri misin peki benim de çıkıyor 25 yaşındayım stres çok fazla var ben de
Merhaba tedaviniz ne durumda acaba leke için bende biseyler yaptırmak istiyorumyazarsın ben de suan cold plazma ve sono effect tedavileri deniyorum sonuc alırsam sana mutlaka bıldırcem
iyiyim kendim de cilt bakımlarımı iyi yapıyorum işlemler de etkili ama bu cold plazma her yer iyi yapamıyor dikkatli olun ben memnunum bence etkili bir işlemMerhaba tedaviniz ne durumda acaba leke için bende biseyler yaptırmak istiyorum
ben tekrar içcmah ah bende öyle 26 yaşındayım ergen gibi sivilce çıkartıyorum sivilcelerim geçmiyor da kırmızı kırmızı leke bırakıyor, çok yoruldum. Doktorum eritretin krem verdi kurutuyor ama leke için 3-4-5 ayhatta daha fazla bekliyorum. 1 yıl önceki sivilcelerimin lekeleri var çukur oluşmuş olanlar var ne illet bir şey, rouctane gibi ilaçları içmiyorum zararlı diye ama bu görünüm de mahvediyor beni