bu alerji testiyle ilgili biraz bilgi verirmisin tatlım. nasıl yapıldığı maliyeti hk.da. bende lanet olası sivilcelerimden yıllardır muzdaribim. arasıra yapılan tedavilerle geçer düzelir gibi olup mutlaka geri geliyorlar. yaşta 30 oldu hala ergenlikteki gibi gezmekten, yüzüme sürekli kapatıcılar sürmekten bıktım. bu kış tekrar ciddi bir tedavi olmayı düşünüyorum. benimde çenemde çok nadir yanağımda çıkar sivilcelerim ama çenemdekiler artık müdavim oldular malesef
bu test ilgimi çekti. bende yaptırmayı düşünebilirim. yüzünü temiz tutmak dışında doğal olan herhangi bir çözüm bilmiyorum sana yardımcı olabileceğim cnm malesef
sabah akşam cilt yapına uygun dermatolojik bir ürünle (cildine alerji yapmayacak) yıkayıp tonikleyip nemlendirici sürmeli, haftada bir kezde derin temizlik yapan bir maske kullanmalısın ve lekelerin içinde mutlaka 30 yada 50 faktörlü bir güneş koruyucusu edin derim. (la roche posay akne yapmıyor güzelde koruyor) lekeler geç geçiyor ne yazıkki ama o kırmızı mor lekeler güneşten korursan eğer 6-12 ay arasında mutlaka geçiyor cnm.