- 16 Şubat 2021
- 678
- 305
- Konu Sahibi akasayalar
Lazer yaptirinca ne kadar güneşe çıkmazsan o kadar iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 1 seans yaptırdım ben sivilce izim vardı o dönem bir kaç tane ve leke geçirdi bebeksi bi yüze sahip oldum :) ilk yaptırdığınızda kendine gelmesi 1 haftayı buluyor ama sonrası baya memnun eder tabi dermapen sonrası yüzünüze kesinlikle güneş koruyucu süreceksiniz nemlendiriciyle günlük nemini alacaksınız yoksa eskisi gibi lekeler oluyor.Dermapen nasil siz hiç yaptirdinizmi?
Denemek lazım ama kucuk bir bölgeye test için uygularlarmi bilmiyorum, cunku ben ilk lazer yaptirirken deneme amaçlı küçük bir bölgeye uygulatmistim önceevet 1 seans yaptırdım ben sivilce izim vardı o dönem bir kaç tane ve leke geçirdi bebeksi bi yüze sahip oldum :) ilk yaptırdığınızda kendine gelmesi 1 haftayı buluyor ama sonrası baya memnun eder tabi dermapen sonrası yüzünüze kesinlikle güneş koruyucu süreceksiniz nemlendiriciyle günlük nemini alacaksınız yoksa eskisi gibi lekeler oluyor.
Bu soyulan islemmi cok acili ve riskli degilmievet 1 seans yaptırdım ben sivilce izim vardı o dönem bir kaç tane ve leke geçirdi bebeksi bi yüze sahip oldum :) ilk yaptırdığınızda kendine gelmesi 1 haftayı buluyor ama sonrası baya memnun eder tabi dermapen sonrası yüzünüze kesinlikle güneş koruyucu süreceksiniz nemlendiriciyle günlük nemini alacaksınız yoksa eskisi gibi lekeler oluyor.
küçük bir bölgeye uygalayacaklarını sanmıyorum açıkcası yani bilemem sormanız lazımDenemek lazım ama kucuk bir bölgeye test için uygularlarmi bilmiyorum, cunku ben ilk lazer yaptirirken deneme amaçlı küçük bir bölgeye uygulatmistim önce
soyuluyor ama ne kadar yüzünüzde problem varsa kendini yenilerken o kadar soyulur.Benim mesela en çok sağ yanağım çok fena kabuk bağlayıp soyulmuştu 1 hafta içerisinde hatta geçmez diye korkmuştum 1 hafta sonrası bebek gibiydi tüm yüzüm sonucundan ben memnun kalmıştım açıkcası yine yaptırmak istiyorum ama cilt tedavisi gördügüm için dr önermiyor ilaç zaten yüz soyuyor (akne çıkıyorda hala)Bu soyulan islemmi cok acili ve riskli degilmi
Esmer tenlilerde önermiyorlar diye duymuştumküçük bir bölgeye uygalayacaklarını sanmıyorum açıkcası yani bilemem sormanız lazım
soyuluyor ama ne kadar yüzünüzde problem varsa kendini yenilerken o kadar soyulur.Benim mesela en çok sağ yanağım çok fena kabuk bağlayıp soyulmuştu 1 hafta içerisinde hatta geçmez diye korkmuştum 1 hafta sonrası bebek gibiydi tüm yüzüm sonucundan ben memnun kalmıştım açıkcası yine yaptırmak istiyorum ama cilt tedavisi gördügüm için dr önermiyor ilaç zaten yüz soyuyor (akne çıkıyorda hala)
kumralım ben bana uyarı olarak sadece kış ve sonbahar aylarında yapılması doğru denmişti o kadarEsmer tenlilerde önermiyorlar diye duymuştum
Buğday tenlimisinizkumralım ben bana uyarı olarak sadece kış ve sonbahar aylarında yapılması doğru denmişti o kadar
Dermapeni nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?kumralım ben bana uyarı olarak sadece kış ve sonbahar aylarında yapılması doğru denmişti o kadar
yok kumralım çok buğday diyemem :)Buğday tenlimisiniz
özel mesaj attım sizeDermapeni nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Ten renginiz nedir anlamadım tam olarakyok kumralım çok buğday diyemem :)
özel mesaj attım size
kumralım işte acık kumralTen renginiz nedir anlamadım tam olarak
Beyaz tenlisin yanikumralım işte acık kumral
kumral tenden ne anlıyorsunuz?Beyaz tenlisin yani
Sadece kumralların ten rengini karıştırıyorum herseferinde tesekkurlerkumral tenden ne anlıyorsunuz?
beyaz ten dediğiniz bembeyaz olur sıcakta ve güneşte kızarır.
Kumral tense güneşte kolay kavrulur bronzlaşır...
Buğday tense kumraldan biraz daha koyu yaz kış bronz bir görüntüsü olur...
Esmere gelinceyse bildiğimiz esmer ten zenci kadar olmasada....