- 24 Mayıs 2011
- 2.425
- 0
Merhaba arkadaşlar 2-3 senedir sivilcelerim için gitmediğim doktor kalmadı. Ancak en son gittiğim Acıbademdeki Ersoy Bey çenemdeki içten gelen sivilce ve lekeler için alarji testi uyguladı. Alerji testi sonunda kozmetik ürünlerinin içinde bulunan bir koruyucu maddeye alerjim olduğu tespitinde bulundu. Gerçektende öyleydi 2 ay boyunca ne şampuan ne majyaj ne de kozmetik bir ürün kullandım her gün yüzümü çeşme suyuyla yıkadım duş alırkn şampuan yerine saf sabun kullandım sivilcelerim tamamen yok oldu bi iki lekem kaldı onlar içinde zerotanin kullandım. Ancak ilacımın bitmesiyle tekrar sivilcelerim artmaya başladı sadece çenemde olan sivilceler artık hafif hafif yanaklarımda oluşmaya başlandı. İki yanağımdada mercimek büyüklüğünde sivilce lekesi kaldı morumsu kırmızımsı halde ve çenemdede 1 2 tane var. En son geçen hafta gittim Ersoy Bey e ve kan tahlili istedi benden. Bunun sonucunda biotin zinco ve kan hapı verdi eğer geçmezse gel iğne ile orasını rahatlatırız lekeyi geçiririz dedi. Ben yıllardır bıktım artık doktorlara gitmekten. Doğal bir çözüm arıyorum artık lütfen kızlar yardım edin. En son kükürtlü sabun aldım cildimi kuruttu bayağı. ama kalıcı bir çözüm istiyorum. Lütfen doğal olsun Yardımlarınızı bekliyorummmm