Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun medacassola başladım bakalim nolcak ayak yaralarima kullanıyorum cok jyi geliyor bunu bir ay kullancam faydasi olmazsa fitoya geçicemBen ve hiç faydasını gormedim
Procsin leke geçirici güneş kremi var. Birkaç ay düzenli kullan hergün mutlaka sür günde 1 kere evdeyken bile sür. Zamanla pamuk gibi oluyor geçiyor.sivilce ve izleri için fito krem ve madecassol krem kullanan faydasını gören varmı yas 33 oldu hala kurtulamadım bu dertten yazarmisiniz fikirlerinizi
süpermiş bir güneş kremi icin mükemmel performans denemeye değer:)Procsin leke geçirici güneş kremi var. Birkaç ay düzenli kullan hergün mutlaka sür günde 1 kere evdeyken bile sür. Zamanla pamuk gibi oluyor geçiyor.
Sivilce izleri için denemediğim kalmadıbugun medacassola başladım bakalim nolcak ayak yaralarima kullanıyorum cok jyi geliyor bunu bir ay kullancam faydasi olmazsa fitoya geçicem
mahvetti bni bir gun kullandım cildiniz kurumuMadecssol kullanıyorum izler için bende
mahvetti bni bir gun kullandım cildiniz kurumun bö
Aslında ilk kullanımda bile bende fark etti cildim parladı izlerim hafifledimahvetti bni bir gun kullandım cildiniz kurumu
ne guzel iyi gelmiş size diyorum ki keske bunun yerine fito kullansaydım suan aşırı kasiniyor allerji ilaci verdi almadım çünkü yaninda başka ilac alamazsin dedi insallah geçerAslında ilk kullanımda bile bende fark etti cildim parladı izlerim hafifledi
Siz de alerji tarzı bir şey mi oldu acaba son kullanma tarihine baktınız mıne guzel iyi gelmiş size diyorum ki keske bunun yerine fito kullansaydım suan aşırı kasiniyor allerji ilaci verdi almadım çünkü yaninda başka ilac alamazsin dedi insallah geçer