Sivilceli Ciltler Sivilce ve akneye son, etkili bir çözüm !!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BirazMutluluk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
213
21
Benzoil peroksit varmış içinde.Bu etken maddeden birçok akne ilacında var,hem fiyatları düşük hemde bazılarını devlet karşılıyor.aksil 10,benzac,benzamycn, gibi.

çook ürün kullandım.bi sürü bitkisel sabun kullandım bi sürü krem (kozmatik ve bitkisel) kullandım. idrar bile sürdüm . cildiyeye gittim doktorların verdiği herşeyi kullandım. yok anacığım banamısın demiyo yine çıkıyo yine çıkıyo bu sivilceler. en son bi kreme 35 verdim hiçbi işe yaramadı çok ta övülmüştü. hiçbişi yapasım yok artık. ama en son gurba prs. dediği biberiye sabunu ile bebak sütü kullancam. sütü aldım sabunu bekliyom. bakalım. yani bu ürüne de 32 vermek hiç içimden gelmiyo ya

çook ürün kullandım.bi sürü bitkisel sabun kullandım bi sürü krem (kozmatik ve bitkisel) kullandım. idrar bile sürdüm . cildiyeye gittim doktorların verdiği herşeyi kullandım. yok anacığım banamısın demiyo yine çıkıyo yine çıkıyo bu sivilceler. en son bi kreme 35 verdim hiçbi işe yaramadı çok ta övülmüştü. hiçbişi yapasım yok artık. ama en son gurba prs. dediği biberiye sabunu ile bebak sütü kullancam. sütü aldım sabunu bekliyom. bakalım. yani bu ürüne de 32 vermek hiç içimden gelmiyo ya

canım bende senin gibi çok uğraştım sivilcelerimle sürmediğim birşey kalmadı.en sonun da cilt doktoruna gittim.monodoks ve sivex losyon verdi 1,5 aydır kullanıyorum çok iyi geldi sivilce çok uzun tedavi gerektiyo en az 2 ay kullanmak zorundasın.doktor bana 3 ay kullancaksın dedi.

doktorda bana bi krem ve sivex vermişti. kremi kullandım 1 hafta fln daha çok sivilce çıktı bende kullanmadım öle kaldı ki en az 6 ay kullan dedi 6 ay devam etmiş olaydım harita olurdu heralde yüzüm.

X