Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
busem aknevit kızarma soyma yapmıyor.....fakatbeze şeklide demişsin bu bezeler çokmu var yoksa bir tane mi.........
canım ya çenemde çok çıkıyor 3 4 tane ama agrılı oluyor uç vermiyor geri sönüyor leke kalıyor ve arada sırada özel bölgemdede çıkıyor bun bezelerden zonkluyor derler ya aynen öyle yarın tıp fakültesine gidecem ve acneviti eczane getirmişse alacam

busem polikistik over varmı diye bakıt önce........sonra karaciğer fonksiyonlarına bakıt.......eğer sorun çıkmazsa aknevit kullanmaya başla.......

magdelena cilt bakımı hep yapılmalı ....bu ürünü kullandın geçti diyelim sabah akşam temizleyici kullanmalısınki sivilce oluşmasın tekrar....siyah nokta olmasın......haftada 2 defa pakface kil maskesi yapmalısın.......1 sene kullandım bırakıyım yok bakım ömür boyu olmalı cilt yapısına göre.....sabun kullanmamalısın cilde yağlı kremler yerine subazlı kremler kullanmalısın......anlıyorsundur umarım.........

Artık benden bu kadar kızlar........artık yoĞun bı dÖneme gırıyom .......bılgısayara bakacak vaktım olmayacak...........eylÜl 15 gıbı anca dÖne bılırım........hepınıze byes byes ????????

Özelden mesaj atanlar oluyor ama nasıl cevap yazılıyor bılemedım.....kusura bakmasınlar artık...........

anladım çok tşkkr ederm cvp verdiin iiçn bu arada resimi koyamadn sanırım kullanıcı panelinde avatarını deştir var ordan yapıosn

busem polikistik over varmı diye bakıt önce........sonra karaciğer fonksiyonlarına bakıt.......eğer sorun çıkmazsa aknevit kullanmaya başla.......

canım ikisinede bakıldı hiçbir şey çıkmadı buraya ugrayacanmı bilmiyorum ama verdigin tüm bilgiler için sagol

:eek:lmaz:söylediklerin dışında bi tavsiyen varmı demiştim ama herkese aynı şeyleri söylemişsin gene amaannn..

sanada iyilik yaramıyo.........faydalı olacak şeyleri yazıyorummmmmm onun dışında ne belkiyosun hayret.......ayrıca istemiyorsan çık gitttttttt...............

cildim yağlı ve çok hassas aknelerim (özellikle alnımdaki isilik gibi sivilceler) ve siyah noktalarım hiç eksik olmaz..ama dediğim gibi çokta hassas..akneviti hassas cildimdede kullanabilirmiyim peki..bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Bana cİlt bakımı-----saÇ bakımı----makyaj ÜrÜnlerİ ----beslenme herŞeyİ sorabİlİrsİnİz yardımcı olurummmmmmmmm...................spor aletlerİ----aĞda---vÜcut bakımı------bÜtÜn sorunlarınıza yardımcı olurum...........

merhaba canım şimdi sen güzellik uzmanısın ya senden iyi kimse bilmez bu soruların cevabını umarım yardımcı olursun.ben ilk başta cilt tipimi yazayım kuruya meğilli karma bi cildim var.kullandığım ürünler;nivea pleeng ronsensin taze incir sabunu nivea sorf klasik krem.ama hiç birinden olmazsa olmaz dedirttecek memnuniyette deilim cildimin kuruduğunu hisediyorum.20 yaşındayım.cildim çok mat ve cansız az miktarda sivilcem var canlı bir cilt ve olabileceği kadar berraklık istiyorum.ve sorum şu bu isteklerim için ne yapmam ve hangi ürünleri kullanmam lazım?? birde ronsens ürünleri almayı planlıyorum kullandıklarım bittikten sonra.senin yorumun ne olur bu konu hakkında şimdiden çok teşekkür ederim:):sm_cool:

X