Sivilceli Ciltler Sivilce sorunu yaşayan arkadaşlarım..benzamiycin faydası olurmu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
arkadaşlar bu sivilce derdinden kurtuldum ama şu izlerinden ve lekelerden hala kurtulamadım.sıcak, soğuk,stres,vs.. hepsinin mutlaka etkisi oluyor bu ara lekeli duruyo yüzüm izler sanki derinleşti sanırım çoğalacaklar anca kapatıcıyla falan idare ediyorum işte
korkum sivilcelerin tekrar çıkması,geçici olarak yarın eczaneden benzamiycin yada benzac almayı düşünüyorum benzamiycin bana ii geliyordu ne olur iyi geleceğini söyleyin bana akşam akşam strese girdim senağlama

canm ama ben geçici bisüreliğine kullanıcam bu aldığım kremi yani doktora gidene kadar.bilmediğim bişeyide kullanmak istemiyorum.hem tekrar sivilcelerin oluşması benim için çok kötü olur.sonra onları kaybetmek baya bi zor oluyo :)

arkadaşlar sadece 1 hafta gibi falan kullancam kırmızılıkalrı geçirsin yeter biraz hafifletsin ya niyoksa sivilce sorunu yok roaccutaneyle geçirdim onları ama bazen böyle bi tuhaf oluyo işte yüzüm

ama benzamicyn için yara leke yapıo falan dıolar:çok üzgünüm:

bunu duymadım daha önce kimseden,ben hemen geçirdiğini biliyorum,bi dönem kullandım ben tamamen geçirdi ama bırakınca tekrar çıktı,bu sefer roaccutaneyle kökünden kuruttum senin duyduğun belki roaccutane içindir çünkü iz bırakan bu ilaç a.s

tatlım ben 3-4yıl once kullanmıstım..sıvılce dıe bısey kalmıyo yuzun puruzsuz oluyo..ama hemen etkısını gostermez bıraz sabretceksın..

benzamiycin hemen faydasını gösteriyo diğerleri gibi değil.benim esasen sivilceler roaccutane ile geçti.ama iz ve bazen lekeli gibi duruyor bu ara yine makyaj vs.. dokundu cildime,geçici bisüre kullancam bunu yani doktora görünene kadar..en etkilisi bu .dün aldım kullanmaya başladım

merhabalar,bende roaccutane yi kullanıyorum..
artık son çare bu ilaç..
ama çok fazla aknesi olmayan arkadaşlar için benzamisin( tam doğru yazamadım biliorum )
gerçekten etkili bi krem,ama geceleri sürülmesi daha iii :)
tretin de oldukça kuvvetli..

mrb o.m.a.y.r.a,roaccutane kullandıktan sonra cildin eskisi gibi pürüzsüz olacak ama izler kalabilir bende kaldı bunu doktorumda söylemişti zaten,sen yinede temizliğine falan ii özen göster,geçmiş olsun

canım bende benzamini kullanıyorum ve iyi geliyor gerçektende psikolojik iyi geliceğini düşündüğümde hiç sivilcem olmuyor ama tabi ialcında katkısını düşünmek lazım

dıger kremlerı kullandın galıba sen memnun kalmadınmı:1shok:

şöyle anlatıım , aklına gelebilecek tüm kremleri,sivex ten tut imex, benzamisin, tretin, skionerin hepsini kullandım, aklıma gelmeyen daha kaç tane var...
ama benim sadece yanak bölgemde ve iltihaplı,hiç geçemyen türdendi..kocaman kocaman..
mecbur kaldım roacutaneye...epey bi ilerleme kaydettim yalnızca kızarıklık var şu an ve 3. ayım bitti..

eğer küçük sivilce şeklindeyse krenleri denemekte fayda var..roaccutane ye gerek yok..

mrb o.m.a.y.r.a,roaccutane kullandıktan sonra cildin eskisi gibi pürüzsüz olacak ama izler kalabilir bende kaldı bunu doktorumda söylemişti zaten,sen yinede temizliğine falan ii özen göster,geçmiş olsun

merhaba hanne...

benim yanak bölgemde sadece akneler mevcut..ve kızarık kabarık..yani çukurluk yok gibi görünüyo..
olan yerlerdede çok az ..

izlerden kastın kırmızlıksa evet epey var,uzaktan abkıldığında allık gibi duruyo:)
ama yakından sen düşünDD

benzamycin kullandım ben baya faydası var
deriyi söküyo biraz pul pul oluyo bana rahatsızlık verdi bıraktım
düzenli kullanmak gerek ve bu döküntüye katlanırsam faydalı

tatlım bak izler için lazer iyi geliyo diyorlar...

ama tretin ,bahsettiğim krem de epey faydalıymış,hatta alında çizgileri olanlarda onları bile azalmış düşün,

doktoruna gidip bi danışsan aslında güzel olur..

çünkü senin iz gidericiye ihtiyacın var,benzamisin aknelerin iltihap tedavisinde başarılı...

benim sivilceler de aynen senin anlattığın gibiydi sivilceden daha çok siyah nokta gibiydi ucu yoktu sadece yanaklarımda çıktı.bu ilaç sivilceleri içten kuruyoya işte o zaman bu çukurluklar oluşuyo çukurluklar dediysemde öyle delik deşik kalmıyo yüzün cnm ama kardeşimdede kaldı oda kullanmıştı bendede var

şu kırmızılıklar evt uzaktan bakınca allık gibi duruyo :)

doktora tabiki gidicem haftaya kaldı o güne kadar doktor bulamam haliyle :)

aynen ben de de öyle gezemyi tercih edip doktora gidemedim eczacı saolsun verdi haftaya yazdırcam..kan tahlili olmadan içiyorum valla şimdi,

ama gerçekten tretin iii geliyo muş,benm tedavim bitsin baktım hafif izler var onu kullancam..

bıktım illet sivilce derdin ya((

gittiğim doktor bana siyah noktalarım için benzac vermişti gerçekten de birkaç gün geceleri sürüp yattığımda burnumun üstündeki siyah noktalar gitmişti. Tağ çözücü özelliği varmış. Ancak bir süre sonra cildim bu ilacı tolare etmeye başladı ve ilacı kullandığım halde siyah noktalar geri geldi ve geçmedi.

Benzamycin de kullanmıştım. Hrhalde çok bir faydası olmamıştı hatta antibiyotik ve a vitamini tedavisiyle vermişti doktor. Ama belki başlığa yazan diğer arkadaşların dediği gibi uzun süreler kullanıp sabretmek lazımdı. Ben öyle yapmadım.

İstanbuldaysan L'Occitane diye bir dükkan var 2-3 şubesi var çeşitli yerlerde. Bu dükkanda küçük bir şişe içinde lavanta sirkesi diye birşey satılıyor inanılmaz birşeydi. Sivilcelere acayip iyi geliyor ancak metal kutusu hava aldığından bir süre sonra uçuyor çabuk kullanmak lazim. Zaten küçük bir şişe. Fiyatını bilemiyorum almayali bayağı bir zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…