canım bende sıvex kullanıorum 1 haftadr:çok üzgünüm: ama sıvılcelerım hıc olmadıgı kadar buyudu:çok üzgünüm: nezman gecmeye baslar bı moral ver bana:çok üzgünüm:
ama benzamicyn için yara leke yapıo falan dıolar:çok üzgünüm:
alakasız değil canım burda soru soruldu bende cevapladım konuda senin sordugun soru zaten sivilce kremi..ayrıca senin sorunun cevabını da verdim kullan ve hemen bırakma onun süresi 3-4 ay dayanıcaksın baska yolu yok bugün sürülüp yarın geçiren bi sivilce ilacı değil varsa öyle bi ilaç bana da söyleyin..
arkadaşlar bu sivilce derdinden kurtuldum ama şu izlerinden ve lekelerden hala kurtulamadım.sıcak, soğuk,stres,vs.. hepsinin mutlaka etkisi oluyor bu ara lekeli duruyo yüzüm izler sanki derinleşti sanırım çoğalacaklar anca kapatıcıyla falan idare ediyorum işte
korkum sivilcelerin tekrar çıkması,geçici olarak yarın eczaneden benzamiycin yada benzac almayı düşünüyorum benzamiycin bana ii geliyordu ne olur iyi geleceğini söyleyin bana akşam akşam strese girdim senağlama
dıger kremlerı kullandın galıba sen memnun kalmadınmı:1shok:
mrb o.m.a.y.r.a,roaccutane kullandıktan sonra cildin eskisi gibi pürüzsüz olacak ama izler kalabilir bende kaldı bunu doktorumda söylemişti zaten,sen yinede temizliğine falan ii özen göster,geçmiş olsun
arkadaşlar bu sivilce derdinden kurtuldum ama şu izlerinden ve lekelerden hala kurtulamadım.sıcak, soğuk,stres,vs.. hepsinin mutlaka etkisi oluyor bu ara lekeli duruyo yüzüm izler sanki derinleşti sanırım çoğalacaklar anca kapatıcıyla falan idare ediyorum işte
korkum sivilcelerin tekrar çıkması,geçici olarak yarın eczaneden benzamiycin yada benzac almayı düşünüyorum benzamiycin bana ii geliyordu ne olur iyi geleceğini söyleyin bana akşam akşam strese girdim senağlama
merhaba hanne...
benim yanak bölgemde sadece akneler mevcut..ve kızarık kabarık..yani çukurluk yok gibi görünüyo..
olan yerlerdede çok az ..
izlerden kastın kırmızlıksa evet epey var,uzaktan abkıldığında allık gibi duruyo:)
ama yakından sen düşünDD