Sivilceli Ciltler Sivilce sivilce sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

limmonum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
53
1
6
İstanbul
Önceleri sivilce sorunum hiç yoktu ama şimdi yüzümde bir çok sivilce çıktı pütür pütür oldu yüzüm birde acıyorlar :/ aynı dert kollarımda da var. 2 hafta önce ağda yaptım inanılmaz şekilde sivilce oldu tüyler çıkmaya başladı bu sivilceler geçmedi dahada arttı. bu sivilceleri kurutmanın doğal bi yolu var mı ? mesela limon iyi gelir mi ?

tüm ürünlerini bi gözden geçir önce günlük kullandığın. sabun vs önemli mesela ben palmolive thermal spa sabun kullanıyorum uzun zamandır sabahları ve sivilcelerim oldukça azaldı. cildim yağlı, seninkide öyle ise dene derim markette 2 tl

aklımı karıştıran bişey var az önce ben de bi konu açtım sivilce kızarıklıgıyla ilgili
sabunların kızarıklıklara iyi geldiğini duymuştum dogrumudur kii
okula çok az kaldı ve çok stres yaptımm
yardım edin kızlarr

ben duymadım ama doğru olabilir, benim kullandığım sabun gerçekten iyi geliyor. bir de yüzünü sabah yıkadıktan sonra o sabunla, gül suyu ile temizle. çünkü çok kurutuyor o sabun..

canım merhaba bende aynı dertten müzdariptim hayatımda çıkmayan sivilce 24 yaşımda çıktı. benim ablam ilaç firmasında mümessil olduğu için eczanede yeni çıkan ürünlerden çabucak haberdar oluyor. onun zaten sivilce sorunu yok eczacının verdiği bu ürünü bana verdi bende işe yarayacağına dair hiç ümidim yokken kullandım ve daha ilk kullanımdan itibaren cildimin değiştiğini sivilcelerin sömeye başladığını fark ettim. başka markalarında olabilir ama ben dermosilver diye bir markanın gümüş iyonlu sabun unu kullandım. şu anda sivilceden eser yok ve şubattan beri geçmeyen başımın belası sivilce izlerini de geçirdi. böyle reklam yapar gibi bir markayı deklare etmen istemem ama cidden işe yarıyor. sabunun fiyatını ablam indirimle 11 liraya almış ama internette 16 lira civarı ancak sabun baya büyük ve rahat 2 aydır kullanıyorum hala yarısında zaten çok çabuk köpürüyor.

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım :)

mrb,ben de 20 yaşında sivilce çıkarmaya başlamış biri olarak 7 yıldır denediğim ve işe yarayan ürünleri paylaşmak istiyorum.öncelikle ergenlik sivilcesi olmayan bu sivilcelerin bikaç sebebi olabilir.yumurtalık kistleri ya da karaciğer.eğer doktora verdiğiniz kan sonuçlarında bi sıkıntı yoksa stres.şu an 27 yaşındayım ve hala ara ara yüzümde birden çoğalan büyük kırmızı sivilceler oluyor.tabi kolay geçmemesi ve leke kalmasının da sebebi devamlı elimin yüzümde olması.ilk yapılması gerekn sivilceyle oynamamaya çalışın.diğeri ise işe yarayan ürünler kullanmak.ben Shiseido'nun mavi renkli serisini yaklaşık 1 yıl kullandım (yüz yıkama jeli,tonik,maske,su bazlı nemlendirici ve akne kurutucu jel).gerçekten çok faydasını gördüm.6 hafta sonunda yüzümde tek 1 akne kalmadı.lekeler için ise Ozon Aktif markasındaki ozon yağını kullandım.benim de arkadaşımın da yüzündeki lekeler neredeyse tamamen geçti.3 hafta sonunda sonucu görceksiniz.şu an stresli dönemlerimde ara ara çıkan sivilcelerime Neutrogena'nın hızlı etkili sivilce jelini sürüyorum.günde 3 kez kullanıyorum.2 gün sonra sivilce kuruyor.bunlar kendimde ve kullanan arkadaşlarımda yani birden çok kişide işe yaradığını gördüğüm ve sonucuna emin olduğum ürünler.önerdiğim Shiseido serisi pahalı gelebilir.ama şunu fark ettim ki yüzünüzü sabah akşam jel ve tonikle hangi ürünle olursa olsun temizleyin, düzenli kullanımda hepsi işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…