Lekeler, Çiller Sivilce lekelerine maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

extralarge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
25
0
36
Samsun
Evde kolayca yapabileceğiniz başka bir maske tarifi: Bir tatlı kaşığı kuru maya, bir tatlı kaşığı toz şeker ve içine alabildiği kadar limon suyu katın. Cildinize uygulayın ve 20 dakika cildinizde bekletin. Dört gün boyunca uygulayın.
Az önce gördüm Suna Dumankaya nın tarifi denicem ben.

4 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Ama 4 günde sivilce lekeleri geçer mi ki :44:

Bilmiyorum bakacaz ama hasta olmama rağmen yüzümde yeni sivilce çıkmadı. Diğer yaptıklarımın da etkisi vardır işte. Bakalım inşallah kurtulurum:)

Sivilceler geçse de lekelerini halletsem. Tam bitti amam diyorum. Yine çıkıyorlar. Çok sinir bozucu. Ergenlik...:2:

Öyle bir konu açmıştım ama burdan da söyleyim gül suyu, maden suyu ve limonu bi su şişesinin içine koy. Yarısı bile dolmayacak şekilde. Gül suyu ve maden suyu eşit miktarda limonda yarın limon. Sabah, öğle, akşam pamukla yüzüne sür. İyi geliyor. 21 gün bayonca yapmalıymışsın.

Evet yaptım. Memnunum yani yağları falan kuruttu sivilcelerim gitti şu an için. 4 kere yaptıktan sonra hafta da 1 kere ya da 2 haftada bir yapcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…