Merhaba arkadaşlar dün bir eczaneye uğradım ve sivilce lekelerim için öneri istedim bayan la Roche posay ürününden bir serum önerdi bir de biodermanın lekeli ciltler için yüz temizlemesini önerdi serum 100 tl civarı cilt renk açma özelliği de var tüm yüze uygulanabiliyor daha almadım daha iyi bildiğiniz duyduğunuz ürünler var mı ???
Ben de yaklaşık 3 aydir kullanıyorum pişik kremini.yeni sivilceleri geçiriyor ama eskilere pek bir faydası olmadı sanırım. Her akşam cildimi temizledikten sonra sürüyorum. Sen nasıl kullanıyorsun?Benim yüzümde enteresan sivilceler çıkmıştı sıkıntıdan kızlar ..
Sivilce problemim daha önce hiç olmamıştı ..
Pişik kremi kullanıyorum yüzüme ben
Iyi geldi bana tavsiye ederim kesinlikle
Bende öyle kullanıyorum canımBen de yaklaşık 3 aydir kullanıyorum pişik kremini.yeni sivilceleri geçiriyor ama eskilere pek bir faydası olmadı sanırım. Her akşam cildimi temizledikten sonra sürüyorum. Sen nasıl kullanıyorsun?
Ne güzelBende öyle kullanıyorum canım
Baya faydasını gördüm
Ciddi düzelmeler oldu bende
internetten sinop merkez eczanesinin numarasını buldum aradım hesap numarası verdi eczacı 60 tl yatırdım 2 günde geldi cildim aşırı derecede düzeldi ben hala şoktayım sürekli aynaya bakıyorum inanamıyorummrb benim sorunum yok ama 15 yasinda bi kiz kardesim var ve yuzu kotu sekilde bu sinoplu eczaciyi bende burda okumustum ve inanmamistim bilgilendirirmisiniz rica etsem kardesim daha 15 yasinda ve fotograf cekinmek bile istemiyo soylemiyo dile getirmiyo ama belli nasil temin ettiniz nekadara aldiniz
gramajı nedir peki?internetten sinop merkez eczanesinin numarasını buldum aradım hesap numarası verdi eczacı 60 tl yatırdım 2 günde geldi cildim aşırı derecede düzeldi ben hala şoktayım sürekli aynaya bakıyorum inanamıyorum
hala kullanıyorum bırakmadım bırakınca eskiye döner mi bilmiyorumO dediğiniz kremi kullanmayı bırakınca geri eski haline dönüyormuş ama?
küçük bi kutu hani ruj şeklinde değilde kutuda olan dudak balmları vardır ya onlardan biraz daha büyükgramajı nedir peki?
internetten sinop merkez eczanesinin numarasını buldum aradım hesap numarası verdi eczacı 60 tl yatırdım 2 günde geldi cildim aşırı derecede düzeldi ben hala şoktayım sürekli aynaya bakıyorum inanamıyorum
Çok üzüldüm canımPeki canim cildin yagli mi? Bende roaccutane dan sonra iz kurbani oldum. Hic bir cozum bulamadim makyajsiz cikamiyorum disari
karma cilt benimkiPeki canim cildin yagli mi? Bende roaccutane dan sonra iz kurbani oldum. Hic bir cozum bulamadim makyajsiz cikamiyorum disari
Çok üzüldüm canım
bu roaccitane nedir?kozmetik bir krem mi?
karma cilt benimki
AaaaYok tatlim hap. İcten tedavi yani. Sivilceleri geciriyo ama iz birakiyo malesef
1.5 yildir kullaniyorum ama izlerime cozum olamadiAaaasudocrem kullandın mı?kısa vadede mucize yaratmıyor ama iyi
Yaaaa1.5 yildir kullaniyorum ama izlerime cozum olamadi
sudokrem sivilce lekelerine hiç birşey yapmıyor malesef..Yaaaaben de 4 aydır kullanıyorum
Off yaaasudokrem sivilce lekelerine hiç birşey yapmıyor malesef..
Off yaaaarkadaşım yüzun aydınlamış demişti.uzun zamandır da görüsmemiştik.baya umutlanmıştım rengimi açıyor diye