bnm zaten sadece yağlı yediğimde sivilce çıkan bi cildim varr sivilcem yok yani ..izlerm var biraz doktor onları için kan testi yapıp zoretanin verdi bana böyle gezmektense bi denemek iyidir diye düşünüyorum
bnm zaten sadece yağlı yediğimde sivilce çıkan bi cildim varr sivilcem yok yani ..izlerm var biraz doktor onları için kan testi yapıp zoretanin verdi bana böyle gezmektense bi denemek iyidir diye düşünüyorum
sivilcelerin tamamen kuruduktan sonra lekeleri için Babe marka bir cilt leke giderici war, doktora gittiğimde bana wermişti, cildin hafif rengini açıyor, sabah akşam tüm yüzüne sürüyorsun we iyi geldi gerçektende
canım aynı sorun bende de var ama ben doktora gittim tüm tahlillerim yapıldı.bir şey çıkmadı.düşün yumurtalıklarıma bile bakıldı.doktor bir hap verdi 4 kutu ondan kullanacağım.sabah akşam sebamedle yıkıyorum.sabah akşam bir losyon verdi onu sürüyorum sabah sivilce üzerine akşam da lekeler üzerine sürülen iki ayrı jelim var ve tedavim bir yıl sürecek ve kimyasal peeling yapılacak 6-7 seans.doktor kendi yapacak yüzümü soyacaklar.benim 2-3 hafta oldu başlayalı bayağı rengi açıldı.onun öncesinde arap kızı salyangoz kremi daha neler neler ne maskeler kremler kullandım nafile.
sana bişi dıyımmı bı krem var sadece 1 ay kullanıosun yuzune ne iz ne leke nede herhangı sıvılce olusturucak yer kalıo edı elicina
bak şunu söleyım eger yüzünde herhangı bı sorun kalırsa ben paranın karsılıgını vereym
böle hasralı bır yüze uyguladım ve suankı resmımı gösterebılsem keske sana sen bıle ınanılamssın senınkınden kötu bı yuz resmn krater gıbı cukurlarım vardı benım içine çökmüş ve bol mıktarda yağ
ve yüzümde en kucuk iz bile kalmadı
eger istersen sana alabılecegın adresı verırım turkıyede cok yok bu ılaçtan