sivilce izlerim

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
açık gözenek gibi görünen sivilce izlerimden çok rahatsızım tca kullanarak onları azaltabilirmiyim yada bir çözümü varmı bu tarz işlemlerin yazın yapılmadığını biliyorum alacağım cevaba göre bu kış bu izlerden kurtulmak istiyorum şimdiden teşekkürler...

kükürtlü sabun iyi geliyormuş. benim ablamın da sivilce izleri vardı, kurtuldu. eğer pudra gibi bi alışkanlığın varsa kesinlikle vazgeç gözeneklerini tıkar. cilt doktoruna git o sana verecektir ilaçlarını. yüzünü çok temiz tut sık sık saf suyla yıka. ve biz ablama sirkeli su yapmıştık. biraz elma sirkesi ve suyu karıştır pamukla iz olan yerlere sür biraz kötü kokabilir ama idare edeceksin :)))

ilk önce cilt hekimine gitmelisin canım en iyi tavsiyeyi o verecektir ve gittiğin zaman acnelyse kremini sormalısın bana uygun mu değil mi diye ben kullandım çok memnundum bi araştır istersen ama öncelikle cilt hekimi kesinlikle..

acnelyse vermişti doktor evet soyulma oluyor felan ama çok değil çünkü benim cildim yağlı heralde ondan çok etki etmedi ama zaten bu krem yeterli değil benim izlere nasıl anlatsam öle oyuk değil izel gibi klasik örnek :) ama delik delik bir sürü elmacık kemiklerimin üstünde burnumda da lazermi yaptırsam kimyasal peelingmi bilemedim tamamen geçmiyeceklerini biliyorum ama en azından yüzeyselleştirebilsem çok mutlu olucam yinede teşekkür ederim ilgine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…