kükürtlü sabun iyi geliyormuş. benim ablamın da sivilce izleri vardı, kurtuldu. eğer pudra gibi bi alışkanlığın varsa kesinlikle vazgeç gözeneklerini tıkar. cilt doktoruna git o sana verecektir ilaçlarını. yüzünü çok temiz tut sık sık saf suyla yıka. ve biz ablama sirkeli su yapmıştık. biraz elma sirkesi ve suyu karıştır pamukla iz olan yerlere sür biraz kötü kokabilir ama idare edeceksin :)))[/QUOT
Bendeki izler sanki gözeneklerim açıkmış gibi görünüyor yani kahverengi yada kırmızı izler değil sabah kalktığımda ve akşam yatmadan önce zaten duş alıyorum kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü pudra hiç kullanmadım ama gün içerisinde fondoten kullanmak zorundayım
ki hiç sevmiyorum makyaj yapmayı doktora gidicem mutlaka ve yüksek ihtimal soyma işlemi yapacaktır benim öğrenmek istediğim malum b u işlemler çok yüksek fiyatlarda kurtulacağımı bilsem acımam paraya ama işin sonunda hem izlerim olduğu gibi kalır hemde paramı kaptırırsam pek hoş olmıycak bundan kurtulan varmı acaba çok merak ediyorum ilgin için çok teşekkkür ederim elme sirkesini denememiştim bugün yaparım mutlaka çok saol :)