Sivilceli Ciltler Sivilce izlerim özgüvenimi zedeliyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fatmahatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
75
1
merhaba. Benim sorunum başlıktan da anlayacağınız gibi sivilce izlerim. Daha doğrusu geçen sivilcelerimin gözeneklerimi kemir bırakması. Hiçbir şekilde sivilcelerimi sıkmiyorum ama hep geçerken iz bırakıyor. Doktora Gittin ilaçları ise yaramadı. Yok müdür bunun çaresi

Bende aynı sorundan muzdaribim canım.. Sivilcelerimi sıkmıyorum ama iz kalıyor.. Sol tarafımda çok yok ama sağ tarafımda baya var.. Bende doktora gittim işe yaramadı, eczaneye gittim onlar birşeyler tavsiye ettiler onlarda yaramadı.. Şimdi dermotoloji polikliniğine gitmeyi düşünüyorum, bence sende düşün

bendede var onlardan canım ama çok sorun etmiyorum ya
başka bi doktora gitmeni öneririm belki onun vereceği ilaç alternatif olabilir
birde sağlık bakanlıgından onaylı cilt bakım merkezleri var
oralardanda fikir edinebilirsin

her zaman yazdım çok faydasını gördük...sivilceli ciltler topiğine bakın orada yıllar önce sivilcelerime bu suyla veda ettim diye bir konu var...ilk sayfada konu sahibi ne yazdıysa harfiyen hiçbir şekilde değişiklik yapmadan uyguladık...inanın sevgilimin 10 senedir geçmeyen sivilceleri ve izleri 2 hafta sonunda geçti şu anda hiç birşeyi yok...

konu sahibinin formülüne inanın yapın...

ben de kullandım. hatta o sayfaya tecrübemi de yazdım. mucize gibi bişey. deneyin mutlaka. ama izlerin derinse peeling gerekebilir.

öncelikle çok sağolun baktım inceledim gerçekten çok mucizevi bir şey. ama benim sorunum sivilcelerim değil sivilcelerin bıraktığı çukurcuklar. yoksa sivilcelerim epey azaldı...

O topicteki karşım bi tek bana yaramadı anlaşılan
Anlayamıyorum nasıl bir cildim varsa artık

ergenlık sıvılcelerı mesela bunlar normal makyaj urunlerı yapıyo ama yınede yapıyoruz ıste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…