- 24 Şubat 2014
- 603
- 357
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz ayrıntı verebilir misiniz soğan sarımsak nasıl bir de o haccer krem nedir acabaSoğan sarımsak, likit peeling, c vitamini
Ve haccer krem
Başarılı olur
Soğan sarımsak sürmek lazıö çiğ haliyle suyu çok faydalı cilt içinBiraz ayrıntı verebilir misiniz soğan sarımsak nasıl bir de o haccer krem nedir acaba
Soğan sarımsak lekelere iyi geliyor mu yani?Gece mi sürüyorsunuz?Haccer kreme baktım pek memnun kalan yok gibi amaSoğan sarımsak sürmek lazıö çiğ haliyle suyu çok faydalı cilt için
Gecede haccer krem çok doğal içetikli zrytinyağından yapılmış bir krem yıllardır kullanırım
Aktif sivilceye faydalı sarımsaknsoğanSoğan sarımsak lekelere iyi geliyor mu yani?Gece mi sürüyorsunuz?Haccer kreme baktım pek memnun kalan yok gibi ama
İçeriğinde zeytinyağı susamyağı ve gülsuyu varmış haccer kremin yağlı cildim benim pek uygun değil gibi ama teşekkürler yine deAktif sivilceye faydalı sarımsaknsoğan
Haccer krem ben yıllarca kullandım lekeleri gideren yapısı var kahverengiye dönen sivilce lekesinide açar etkili kremdir ben kendi deneyimlerimi söyleyebikirim ancak popüler bir krem değil doğal içerikli olduğundan
Gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için benim kötü bir alışkanlığım var sivilceleri koparmak patlatmak gibi o yüzden maalesef eskiden kalma çukurlar da var yüzümde çok ama onun çözümünü bulamadım yöntemlere baktım araştırdım ama gerçekten azaltan bir yöntem bulamadım dermaroller kullandım serumlarla işe yaramadı lazerden de memnun kalan pek yok dermapen vs onlardan da. şimdi de kullandığım bir ilaçtan dolayı kistik akne çıkıyor krem sürüyorum ama geçmesi çok uzun sürüyor ve kahverengi izler bırakıyor onları kapatmak için kapatıcı yada izleri geçiren bir krem arayışındayım o yüzdenBir de sivilcelerimin olduğu dönemde özellikle hep güneş kremi sürdüm ben 50 faktör ve hiç kalıcı iz olmadı. Doktor da öyle söylemişti mutlaka bu dönemde kullan, izlerin kalıcı olmasın diye. Avene fluid olan güneş kremi sivilceli, yağlı ciltler için iyidir.