sivilce izi yüzünden psikolojim bozuldu lütfen yardım edin ablalarım

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
patlattığım sivilce izi geçmiyo kırmızı bir şekilde kaldı hiç geçmicek mi ya psikolojim bozuldu okula gidemiyorum yardım edin lütfen

Bi dermatoloğa gtmeni öneririm..bu sivlcelerle benm de basm belada aylardr..svlce lekesi için tiretin dıe bi krem var cildi tamamen soyuyo yeni deri ckıo.. Kulaktan dolma seyler srme sakn yüzne doktora qörün..:81:

sis leke kremi başlığı var .. onu bi oku istersen ..... eczacı satıyoo bilgi al telefonda konuş ....

uzman bir doktorla görüşmeden herhangi bir ilaç kullanma derim ben..çünkü ben bu konuda mağdur oldum kafama göre ilaç kullanmaktan suratımda sivilcesiz bir yer kalmadı:KK43:

Bi dermatoloğa gtmeni öneririm..bu sivlcelerle benm de basm belada aylardr..svlce lekesi için tiretin dıe bi krem var cildi tamamen soyuyo yeni deri ckıo.. Kulaktan dolma seyler srme sakn yüzne doktora qörün..:81:

arkadaş doğru demış..bende zoretanın tedavımden sonra 2 ay dıfferın jel kullandım o ızlere..geçtı şükür..ev yapımı şeyler senın cıldını dengelemeyebılır..farklı reaksıyonlarla artabılır..dermatoloğa gıt kesın çözüyorlar..

cildiyede bir kız gormustum...sivilce ve sivilce lekeleri için geliomus...ama inan suratı kaymek gibiydi....kan testi yapıp bi ilaç veriolarmıs....her ay kan testi yaptırıomussun bolece ilacın dozu ayarlanıomus....bu arada baya agır bi ilaçmıs...bundan dolayı cildiyeeye mutlaka gitmeni oneririm...

cildiyede bir kız gormustum...sivilce ve sivilce lekeleri için geliomus...ama inan suratı kaymek gibiydi....kan testi yapıp bi ilaç veriolarmıs....her ay kan testi yaptırıomussun bolece ilacın dozu ayarlanıomus....bu arada baya agır bi ilaçmıs...bundan dolayı cildiyeeye mutlaka gitmeni oneririm...

reoktıondan bahsedıyosun sanırım doktorum kendı aqzıyla dedı kızıma kullandırmam dıe arkadasım kullandı ve derısı ınceldı 100 faktor gunes kremı surmeden dısarı cıkamıo ve karacıqere etkısı buyuk

kırmızı izler zamanla geçiyor çok üzün sürüyor bazen ama geçiyor benimkilerin geçmesi roaccutane tedavisinden sonra 1seneye yakın sürdü ama hiçbişi kullanmadım yüzüme sadece temiz tuttum ve geçti sizde kendinizi benim gibi boşa yıpratmayın ve sadece sabredin..

patlattığım sivilce izi geçmiyo kırmızı bir şekilde kaldı hiç geçmicek mi ya psikolojim bozuldu okula gidemiyorum yardım edin lütfen

tatlım öncelikle herkesin başta söylediği gibi dermtoloğa gitmen şart çünkü ben sana burda bir sürü öneri sıralayabilirim ama cilt tipin hiçbirine uygun olmayabilir ve bir faydası olmaz yıllarca ben de gitmemekte direttim doktora ama gel gör ki üniversiteye gelip de artık canıma tak edince gidicem dedim ve gittim iyiki de gitmişim kadın önce bir azarladı beni neden bunca zaman gelmedin diye sonra da tedaviye başladı. sana şunu da söyleyeyim ben kulaktan dolma çok şey kullandım sakın öyle bu bana çok iyi geldi diyen birini dinleyip aynı ürünü kullanma yüzünü sabah akşam yıka saf suyla mümkün olduğu kadar danışmadan sabun da kullanma. benden bu kadar canım kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin baya deneyimliyim herhalde bu konuda özellikle kulaktan dolma şeyleri hepsini duymuşumdur herlde by byyyyy:KK4:

X