Sivilceli Ciltler Sivilce düşmanı gıdalar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben bu basligi <vitaminlein sivilceye etkisi< topiginde yazdim kimse inanmadi bi bizim iddamiz degil bunu soyleyen yine uzmanlar.mesela bazi uzmanlarda yemenin sivilceyle hicbir alakasi yok diyor buna cikolata cips cekirdek vs dahil aslinda sivilce bence goreceli yani bunyeye gore degisiyor bazilarinda bir cekirdek yese dsahi cikiyor bazilarinda dunyanin cipsini yese banamisin demiyorDD bence en onemli sey eger ergenlik disi sivilce varsa bunun nerden kaynaklandigini bulmak

arkadaş doğru söylüyor..dediklerinin hepsinin ben de okudum..maalesef durum böyle..

dün habertürkte ibrahim saraçoğlu narenciyenin sivilceleri azdirdığını üstüne basa basa söyledi dikkat etmek şart oldu.

KÜLLıYEN YALAN ilgi çekmek için yazılmış olduğu çok belli :umursamaz: domates benim hayatımda en çok sevdiğim şeydir. aşırı derecede abartırım günde 1 kilodan az domates yediğim olmadı şimdiye kadar. kışın hariç. meyve gibi domates yerim ben tuzlayıp tuzlayıp. hatta bu konuda hep makara konusu olurum çevremde. pazardaki domatesci bi amcam var ben gitmediğimde domatesleri koklayıp koyuyomuş annemin sepetine:dance: ben koklayıpta alırım çünkü :teytey: greyfurt zaten sevmem. portakala geberirim en sevdiğim meyvelerden biri. ama sonuçta c vitamini ikiside. ve cilt için c vitamini çok önemli. cildin kendini yenileyebilmesi için. ketçap mayonez için kesin bişe sölemek zor.içinde kimyasal çok var. sarımsak için en büyük azdırıcı demiş. bu cümle bana çok saçma sapan geldi. en önemli doğal antibiyotiktir. ve benim sivilcelerim onun sayesinde çok ciddi oranda baskılandı zemuszemus ayrıca bununla ilgili bende topic açtım geçen gün. ve sivilcelerle ilgili yaşadıklarımı anlattım ve resimlerle de belgeledim. lütfen insanları yanıltmayın. umut kapısı diye kanıyor herkes. gerçekten yaşamadıklarınızı paylaşmayın burda rica ediyorumlmaz:

kesinlikle doğru söylüyorsun arkadaşım. sivilcenin oluşmasında yediğimiz şeylerin hiçbir fonksiyonu yoktur doğrudan. sadece asitli şeyler kandaki yapıyı bozduğu için doğal olarak cildin dirençlerini de zorlar. sivilcenin alerjiyle alakası vardır. yüzle temas eden kimyasallarla(yüz yıkama jelleri, duş jelleri, nemlendirici kremler, maskeler, tonikler vb.) alakası vardır. bunlar tamamen kesilirse cilt kendini yeniler ve sivilce konusu ortadan kalkar :lepi:

anladımda değiştiremedim kızlar idare edin napalım

tamam onu anlayabiliriz de nie yanlarına kafana göre açıklama yaptın onu anlamadım benkötükedihüso

sarımsak için en büyük azdırıcı demişsin neye dayanarak söylüyorsun bunu?? madem topic açıyosun o zaman açıklaman gerekir bunlarıda Çok üzgünüm çoook

insanlar umut için her gördüklerinin peşinden gidiyorlar. neden insanları etkiliyorsun bu şekilde??? emin olmadığın bişeyi nasıl kesin kesin diye yazarsın??

elinde buna ait yaşadığın birşey varmı?? evet ben bunları yaptım işte sonuç bu diyebilceğin bişey var mı elinde???

yorumlarımı okuyan arkadaşlar kusura bakmasın bu sert çıkışım için. ama ben sivilce konusunda çok hassasım. bu her kafasına esenin kafasına estiği gibi yaptığı öneriler yüzünden cildim bi zamanlar patates tarlasına döndü....

çok şükür şimdi kurtuldum bebek gibi bir cilde sahibim. bunu nasıl başardığımı burda insanlarla paylaşıyorum onlara yardım etmeye çalışıyorum. moral vermeye çalışıyorum ve onları destekliyorum. bu çok önemli bir konu ve malesefki gençlerimizin en büyük yaralarından biri. bu nedenle böyle hiçbir şeye dayanmayan ve ortadan önerme yapılmış şeyleri görünce çok sinir oluyorumkötükedihüso

ayy nasilda esmis gurlemissin kiz

cnm zaten sarimsakti limondu suydu bu sekilde cildim kendne geliyo uygulayan gorecek neyin yanlis neyin dogru oldugunu :1rolleyes:

ayy nasilda esmis gurlemissin kiz

cnm zaten sarimsakti limondu suydu bu sekilde cildim kendne geliyo uygulayan gorecek neyin yanlis neyin dogru oldugunu :1rolleyes:

kuzum biliyorsun en hassas olduğum ve en çok üzerinde durduğum konu. günlerdir elimden geldiği kadar bu iş için bana atılan msjlara yorumlara uzun uzun cvplar yazıyorum. biliyorsun ki bu aralar biraz rahatsızlığım var ve buna rağmen insanlara yardımcı olabilmek adına bilgisayar başına geçip ağrılarıma sızılarıma kulak asmadan sayfalarca açıklayıcı şeyler yazıyorum sorulara.

şimdi gelip burda böyle görünce çok sinirlerim bozuluyor doğal olarak. bu sağlıktır. öyle kafaya göre yorum yapılamaz. kendi deneyimi olmayan üstelik yanlarına parantez açıp abarta abarta yazılmış yalan yanlış şeyler gördüğümde çıldırıyorum doğal olarak...kötükedihüso

yoksa sen benim uysal insancıl bi yapıda olduğumu çok çok iyi biliyorsun yerimseniben

sivilce konusuna gelince de isteyen herkese kesin çözümlerle yardımcı olurum. girip topiğimi okusunlar. belgelerimi görmek isterlerse görsünler. nasıl olduğumu ve nereye kadar yol kat ettiğimi kendi gözleriyle görsünler. ben bildiklerimi herkesle seve seve paylaşmaya hazırıma.s

tabii ki hayatim e bende ondan sna yoneltmek istedim cnku sna snsuz inancimla kndme olan guvenimle ciktim ben bu yola. 1 snedir kullandgm fondoteni kaldrdm yahu daha ne?
asil olanin harbidden ici temizlemek oldgnu ogrenp calsmalara basladm .valahi hatir hutur yiyorm sarimsak en az 4 dis :1ninca: ictigim su bardagi sayisi 3 surahiyi buluyo sempatiksalakcinni sok oldum resmen sarimsak azdirir fln demis cnku ark. neyse neyse olmlu gelsmelermle gucune guc katcam kaydirigubbakcemile3 takilma sn bunlara süprizzzzz

kuzum sen söylediklerime harfiyen uyanlardansın ve 3 gün falan oldu sanırım daha başlayalı ve bugün kendinden sonra etrafındakiler bile söylemeye başlamış iyileştiğini. demekki gerçekten farkedilir ölçüde bir değişme var.

görüceksin daha da iyi olucaksın.

iyikide yönlendirdin belkide görmezdim bu topiği sen söylemesen. takılmamak elde değil. biz gerçekten çaba veriyoruz millet burda baltalıyor insanların çabasını..:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…