-
- Konu Sahibi testerella
ben şunu farkettim kola içtikte yüzümde daha cok sivilceler çoğalıyor.
ben şunu farkettim kola içtikte yüzümde daha cok sivilceler çoğalıyor.
ben bu basligi <vitaminlein sivilceye etkisi< topiginde yazdim kimse inanmadi bi bizim iddamiz degil bunu soyleyen yine uzmanlar.mesela bazi uzmanlarda yemenin sivilceyle hicbir alakasi yok diyor buna cikolata cips cekirdek vs dahil aslinda sivilce bence goreceli yani bunyeye gore degisiyor bazilarinda bir cekirdek yese dsahi cikiyor bazilarinda dunyanin cipsini yese banamisin demiyorDD bence en onemli sey eger ergenlik disi sivilce varsa bunun nerden kaynaklandigini bulmak
anladımda değiştiremedim kızlar idare edin napalım
ayy nasilda esmis gurlemissin kiz
cnm zaten sarimsakti limondu suydu bu sekilde cildim kendne geliyo uygulayan gorecek neyin yanlis neyin dogru oldugunu :1rolleyes:
tabii ki hayatim e bende ondan sna yoneltmek istedim cnku sna snsuz inancimla kndme olan guvenimle ciktim ben bu yola. 1 snedir kullandgm fondoteni kaldrdm yahu daha ne?
asil olanin harbidden ici temizlemek oldgnu ogrenp calsmalara basladm .valahi hatir hutur yiyorm sarimsak en az 4 dis :1ninca: ictigim su bardagi sayisi 3 surahiyi buluyo sempatiksalakcinni sok oldum resmen sarimsak azdirir fln demis cnku ark. neyse neyse olmlu gelsmelermle gucune guc katcam kaydirigubbakcemile3 takilma sn bunlara süprizzzzz