• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce düşmanı ÇİLEK..!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Artık gelsin şu hormonsuzlar dün canım çekti aldım 2 kg yiyemeden attım ne çilek tadı var nede yenilecek gibi nerde o eski günler nerde çocukluğum? Baharın güneşli sabahında herkes uyurken elime kovamı alıp bahçeye iner toplamadan önce tadına bakar sonra lezzetine kendimi kaptırıp kovayı unutup yer doyuncada kovayı boş götürür ama yinede mutlu olurdum şimdi nerde o lezzet off of değerini bilemedim =(

Artık gelsin şu hormonsuzlar dün canım çekti aldım 2 kg yiyemeden attım ne çilek tadı var nede yenilecek gibi nerde o eski günler nerde çocukluğum? Baharın güneşli sabahında herkes uyurken elime kovamı alıp bahçeye iner toplamadan önce tadına bakar sonra lezzetine kendimi kaptırıp kovayı unutup yer doyuncada kovayı boş götürür ama yinede mutlu olurdum şimdi nerde o lezzet off of değerini bilemedim =(

üzülme ya, zaman ilerledikçe özelliklede reçellik çilekler hormonsuz oluyor :43: 1 kaç hafta içinde oraya da ulaşır hormonsuzlar :34:

kızlar ben bu uygulamayı çileksiz yaptım o bile işe yaradı, aspirin ne kadar etkiliymiş öyle, cildim yumuşacık :52:

Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyeleriyle www sivilcelerinizecozum blogspot com adresinden sivilcelere doğal metotları keşfettim.benimde aktif olarak kullandığım doğal metotları öğrenmek için sayfayı ziyaret etmenizi öneririm.

birazdan banlanır :51:

çilek mevsimi bittiği için çilek maskesi yapamıyoruz artık fakat çilekli maskeler yapabiliriz kızlar, çilekli kil maskeleriyle hem sivilcelere geçit vermiyoruz hemde cildimizi gergileştiriyoruz :23:

Back
X