çileği yemeyide çok severim ama daha ziyade mskesine bayılıyorum..çokda güzel kokuyo çilekçik![]()
evet artık hormonsuzlar geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çileği yemeyide çok severim ama daha ziyade mskesine bayılıyorum..çokda güzel kokuyo çilekçik![]()
Kız akrepçik seni sevdim.çok akıllı ve enerji dolusun MAŞAALLAH.kaç doğumlusun
Artık gelsin şu hormonsuzlar dün canım çekti aldım 2 kg yiyemeden attım ne çilek tadı var nede yenilecek gibi nerde o eski günler nerde çocukluğum? Baharın güneşli sabahında herkes uyurken elime kovamı alıp bahçeye iner toplamadan önce tadına bakar sonra lezzetine kendimi kaptırıp kovayı unutup yer doyuncada kovayı boş götürür ama yinede mutlu olurdum şimdi nerde o lezzet off of değerini bilemedim =(
üzülme ya, zaman ilerledikçe özelliklede reçellik çilekler hormonsuz oluyor1 kaç hafta içinde oraya da ulaşır hormonsuzlar
![]()
Bekliyorum ama bakkkk gelmezse senden alırım çileklerimi :)
çilek feda olsun sana , yeter ki sağlıklı olalımm![]()
kızlar ben bu uygulamayı çileksiz yaptım o bile işe yaradı, aspirin ne kadar etkiliymiş öyle, cildim yumuşacık![]()
Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyeleriyle www sivilcelerinizecozum blogspot com adresinden sivilcelere doğal metotları keşfettim.benimde aktif olarak kullandığım doğal metotları öğrenmek için sayfayı ziyaret etmenizi öneririm.