Limonun bu maskedeki işlevi nedir? Cildime pek limon kullanmak istemiyorum da. :18:
limonun kurutma özelliği vardır. kuru cildi daha da kurutur. yağlı ise yağını azaltır misal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonun bu maskedeki işlevi nedir? Cildime pek limon kullanmak istemiyorum da. :18:
merhaba akrepcik
yeniaydan bahsetmişşsin beni bu konuda bilgilendir misin ne demek oluyo etkileri neler falan ?
çilek maskesini 3-4 sene önce yazın bir ay boyunca yaptmıştım. tatildeyim o zaman. her gün üşenmeden yaptım. inanılmaz faydasını gördüm. şiddetle tavsiye ediyorum :) cildimi çok gerdi. göz çevresini çok topladı. aynı zamanda siyah nokta dahi kalmamıştı ve cildim pasparlak oldu.
unutmuştum bu maskeyi, şimdi burada gördüğüm iyi olduhemen birazdan çilek alıcam ve yapıcam. yalnız ben aspirin koymuyordum, sanırım yumurta beyazı koyuyordum. aspirin yok evde, onsuz yapsam olur mu ki ?
kilo almak için elverişli günler içerisindeyiz. yediklerine 14 gün boyunca dikkat et, ne yersen daha fazla yarayacak vücuduna. yani yediklerin vücuduna depolanacak![]()
bende dün çilekle limon yapmıştım çok yumuşacık pürüzsüz oldu bu gün aspirin ve yoğutla deniyeceğim hergün yapsak zararı olurmu ki?
Beğendim bu uygulamayı. Teşekkürler canım![]()
Oooo...bu kadarinida bilmiyordum))) teshekkur ederim guzel ve sevindirici haber icin))) cilek zamaninda oylece yuzume suruyordum amma sivilceler icinde faydali oldugunu bilmiyordum.cok guzel oldu yaaa =)
Hele birde kocaman bir kaseye bol sütlü bir krem şanti yaparsın çileği bandırıp bandırıp artık yemekmidir emmekmidir ezmekmidir hepsinden biraz karışık miğdeye gönderirsin lezzetide on numaradır :) sütdede vardır calsiyum :) Ayrıca D vitamini hepimizin bildiği gibi saça faydalıdır. Bütün sebze ve meyveler böyle hepsinde ne kadar çok yararlı besin maddeleri var. Vücudumuz için gerekli şeyleri ideal vücut ölçüleri için gerekli şeyler aslında sebze meyvelerde var ancak çok önem vermiyoruz sanki =)
ımmmmmm çileeeeeek çok severiz biz artık sadece yemicez demek kiiii yaşasın :)