• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce düşmanı ÇİLEK..!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
akrepcik süpersin
güzel bir konu olmuş:46:
mutlaka deneyeceğim çileğe de bayılırım zaten

cilek_yagi_kullananlar.jpg

ÇİLEKLİ MASKE :

Malzemeler :

- 3 adet çilek
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 adet büyük aspirin ( Barındırdığı salisilik asit sayesinde sivilceler üzerinde oldukça etkili :53: )
- 2 damla limon

Yapılışı :

- Aspirin ve yoğurdu karıştırın. Aspirin yoğurdun suyunu çekerek eriyecektir. Aspirin eriyene kadar biraz daha karıştırın. Sonra içerisine 3 çileği ezerek koyup karıştırın. En son olarak 2 damla limon damalatıp karıştırın ( Kuru cilde sahip kişiler limon eklemesin ) . Maske hazııııııııır :16:

Kullanılışı :

- Temizlenmiş cildinize maskeyi sürün.
- Kurumasını bekleyin.
- Ilık su ile maskeyi temizleyin.
- En son soğuk su ile cildinizi durulayıp gözenekleri sıkılaştırmış olun :23:

İşte bu kadaaaaaaaaaaaar :54:
aspirin olmazsa olmazmı yaa

cilek_yagi_kullananlar.jpg

Rabbimizin yarattığı her nimette bir ipucu arayanlardanım. Çilekte de sivilce benzerliği yaptım kaç gündür, fakat öyle araya zaman girdi vs. araştırmayı unuttum:31: Marketimiz var , babam bugün manav bölümüne çilek getirdi. Artık mevsimi de. :34: Müşteri tarttırdı 2 tanecik fazla geldi, onu da ben aldım kasa başında yiyeyim diye:9: Tam yerken aklıma " ACABA SİVİLCEYE FAYDALI MI ?" sorusu geldi. hem yedim hem araştırdım:39:

Neden hep kimyasal yöntemler ve maskelerle sivilceden kurtulmak istiyorsunuz ki , Şunu unutmayın ki siz kendinizi içten onarmadıkça o tekrar dışınıza vuracaktır:34:

Gelelim çileğe :16:

Sivilcelere karşı çilek yiyin; Çilek bol miktarda A, B ve C vitaminleri ile kalsiyum, demir ve fosfor gibi mineral maddeler içerir. Kansere karşı da önemli bir koruyucu olduğu bilimsel çevrelerce belirtilmektedir. Uzmanlara göre çilek; kansere karşı koruyucu ve ilerlemesini önleyici özellikler taşıyor. Bağışıklığı güçlendiren ve besin değeri yüksek olan çilek; çocuk felci, ağız ve deri yaralarını oluşturan bazı virüsler için öldürücü etkiye de sahip. :53:

Sivilce ve aknelere iyi gelir. İdrar söktürücü, romatizma ve gut hastalığı ağrılarını azaltıcı etkisi var. Sinirleri kuvvetlendirip, bağırsak kurtlarını döker ve ateş düşürür.

Tüm bunları öğrendikten sonra ve TAMDA MEVSİMİNDEYKEN sivilcelere karşı çilek yiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:52:

Vücudu içten tamir ederken, isterseniz Çilekli bir maske yaparakta dıştan tamire destek verebiliriz:21:

ÇİLEKLİ MASKE :

Malzemeler :

- 3 adet çilek
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 adet büyük aspirin ( Barındırdığı salisilik asit sayesinde sivilceler üzerinde oldukça etkili :53: )
- 2 damla limon

Yapılışı :

- Aspirin ve yoğurdu karıştırın. Aspirin yoğurdun suyunu çekerek eriyecektir. Aspirin eriyene kadar biraz daha karıştırın. Sonra içerisine 3 çileği ezerek koyup karıştırın. En son olarak 2 damla limon damalatıp karıştırın ( Kuru cilde sahip kişiler limon eklemesin ) . Maske hazııııııııır :16:

Kullanılışı :

- Temizlenmiş cildinize maskeyi sürün.
- Kurumasını bekleyin.
- Ilık su ile maskeyi temizleyin.
- En son soğuk su ile cildinizi durulayıp gözenekleri sıkılaştırmış olun :23:

İşte bu kadaaaaaaaaaaaar :54:

bilgiler için teşkkr edrm inşh işe yarar

Aspirinin içerisinde salisilik asit var cilt için çok faydalı. Kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. (: Akrepciğin bir tane daha konusu var ballı aspirinli maske ben onu yapıyorum çok etkili o da öneririm.

yardım ettiğin için cevaba teşekkür ederim :19: salisilik asit aynı zamanda sivilce ilaçlarında da kullanılır :34:

Burnumuzun üzeri de siyah noktalardan dolayı çilek gibi görünüyor. :9: Acaba onlara da iyi gelir mi ki. Bol bol tüketmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için. (:

Evet ben denemişdim geçen yaz bebek cildi gibi yapıyor.tertemiz.ayrıca yoğurt limon bu konuda 1 numaradır.ta ki yüzümden tamamen kurutmana kadar hiç dokunmuyorum.tamamen cildim onu emiyor.banyodan sonra etkisi daha fazla oluyor

Son düzenleme:
Evet ben denemişdim geçen yaz bebek cildi gibi yapıyor.tertemiz.ayrıca yoğurt limon bu konuda 1 numaradır.ta ki yüzümden tamamen kurutmana kadar hiç dokunmuyorum.tamamen cildim onu emiyor.banyodan sonra etkisi daha fazla oluyor

yoğurtlu maskeleri sık sık yapmayın cildi yağlandırma özelliği var , sonrada sivilcelenme artar :53:

bu diyeti bırak sen :1: hem yarın yeniay olacak ve büyüyen faza gireceğiz, 14 gün boyunca yediklerine dikkat et, porsiyonları azalt :8:

:9: Diyetim çok güzel canım diyetisyen diyeti. (: Bu 14 günde daha mı çok kilo veririm yoksa kilo almamak için mi porsiyonları azaltmamı söylüyorsun ? :52:

Limonun bu maskedeki işlevi nedir? Cildime pek limon kullanmak istemiyorum da. :18:

:9: Diyetim çok güzel canım diyetisyen diyeti. (: Bu 14 günde daha mı çok kilo veririm yoksa kilo almamak için mi porsiyonları azaltmamı söylüyorsun ? :52:

kilo almak için elverişli günler içerisindeyiz. yediklerine 14 gün boyunca dikkat et, ne yersen daha fazla yarayacak vücuduna. yani yediklerin vücuduna depolanacak:31:

Back
X