- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle regl sonrası mutlaka 2-3 tane iltihaplı çıkıyor ve ne yaptıysam gene de iz kalıyor.. umarım bir çaresini buluruz :/Takipteyim aynı ben
çok teşekkür ederim. gül suyu deliklere de iyi geliyor mu?canım her akşam ve her sabah cildin rutin bakımını yapmalısın yani cilt temizleme tonikleme maske ve yağsız nemlendiri ile ayrıca gül suyu ile de silebilirsin o da acayip fark ettiriyor bir haftada bile cildin rengi açılıyor ben kimyasal peeling düşünmüştüm ama kızarık akne olmaması gerekiyormuş bende de srekli bir iki tane olur bazı dönemler yaptıramadım profesyonel bakım veya peeling
deliklere iyi olur mu bilmiyorum ama lekelerin rengini açıyor ciltteki ton farkını eşitliyor.Yüze bakınca delikler değil de temiz ışıldayan bir cilt dikkati çekiyor yüzünün resmini çek bir hafta sabah akşam gül suyuyla sil sonra tekrar resim çek karşılaştır farkı görüyorsun bende tv de bir uzmandan öğrenmiştim.çok teşekkür ederim. gül suyu deliklere de iyi geliyor mu?
Salatalık suyunu buz kaplarında dondurup sabahları yüzüne uygulayabilirsin ve soda bildigimiz maden suyu aynı şekilde dondurup uygula ben çok faydasını gördüm hem gozenekler siklasiyor hemde cildi besliyorHerkese iyi günler. Yüzümde küçük küçük çok derin olmayan sivilce delikleri var. Lazer vs yaptırmayı pek istemiyorum. Bu delikler için önerebileceğiniz maske veya krem tarzı birşey var mı?
delikleri kapatıyor mu gerçekten?Salatalık suyunu buz kaplarında dondurup sabahları yüzüne uygulayabilirsin ve soda bildigimiz maden suyu aynı şekilde dondurup uygula ben çok faydasını gördüm hem gozenekler siklasiyor hemde cildi besliyor
teşekkür ederim :)Eğer çok derin değilse evet faydası var benim gozeneklerim yok oldu diye bilirim☺ ama 1 senedir uyguluyorum ve her gün gece ve sabah jelle yıkıyorum. Eğer temizliği düzgün yapmazsak gozenekler aynı kalır. Yağlı bi cilde sahibim malesef
Böyle tarifler yazanlar da iyi niyetle yazmışlardır diye düşünüyorum ama “scar” denilen durum çok farklı bir durum bilen bilir. İnsan çaresizlikten malesef yanlış yönlendirmelerle karşılaşabiliyor...Gerçekten iyi geliyor mu bu maske denediniz mi