Sivil havacılık konusunda bilgiye ihtiyacım var

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
Arkadaslar size birşey sormak ısıtıyorum bu benım ilk mesajım bılenler yardımcı olursa çok sevınıcem sivil havacılık okuyanlar ne olur yada sivil havacılıkla uçak mühendisliği aynı şeymi şimdiden tesekkurler

sivil havacılık la pilotluk bambaşka şeyler, sivil havacılık adı üstünde sivil yani devlete bağlı falanda değil öğrneğin pegasus veya sun expres gibi bir firmada yer ekibi olarak görev yapıyorsun bu bölümü bitirince
eğer bu bölümün eğitimini ingilizce almayacaksan çok maaşlı güzel bir iş bekleme derim ben

Teşekkürler bilim . Benım sivilhavacılıkla bıldıgım uçağın bakımıyla ılgılenıyorlar dogrumu acaba sivilhavacılıktan uçak muhendıslıgıne gecılıyormu acaba bu arada ben kardeşim ıcın soruyorum

benim bildiğimde uçağın bakımıyla ilgilenmiyorlar çünkü onlar teknik konular bu bölüm teknik bir bölüm değil bildiğim
sadece yerde bilet gişelerinde veya hava alanlarında başka görevlerde olabiliyorsun geçen yıl yeğenim için araştırmıştık biraz ama seçmedik bu bölümü

sende daha detaylı bilgi almak için rehber öğretmenine danışmalısın

[h=2][/h]Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…