- 16 Ağustos 2010
- 293.945
- 604.973
- 43
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Elazığ'a yaşadığım dönemde bekar bir komşumuz vardı. Annesi ziyaretine gelince bunu yapıp bize yollamıştı. Çok beğenmiştim. Yakın değildik tarif soramadım. Tabi o dönem nette bu kadar her yerde yok. Bende pırasa olduğunu düşünüp anladığım kadarıyla pırasa ile yaptım aynısı olduTamamdır elticim, deneyelim bakalım.
Ne diyip de alıyorsun şunları her defasında yavOkul idaresinin benden bıkması peki?
Benim seveceğim kesin ama herifim yemez. O yüzden kendime denemelik yaparım muhtemelen.Elazığ'a yaşadığım dönemde bekar bir komşumuz vardı. Annesi ziyaretine gelince bunu yapıp bize yollamıştı. Çok beğenmiştim. Yakın değildik tarif soramadım. Tabi o dönem nette bu kadar her yerde yok. Bende pırasa olduğunu düşünüp anladığım kadarıyla pırasa ile yaptım aynısı olduAntep'e taşınınca sarımsakla yapıldığını öğrendim Ama onlarda pırasa ile de yapıyor.
Keşke sarımsak bulup yapsan ama pırasa ile de oluyorMutlaka dene bence seversiniz
Bir şey dememe gerek kalmıyor artık. Tabak çanağı alıp yanlarına gidiyorum. Yine yarışma herhalde hocam, kolay gelsin, bir kere de bize yap diyorlar.Ne diyip de alıyorsun şunları her defasında yav
Baş koymuşum Türkiye’min yolunaİlklerde olduğun bir gerçek sunum şahane kaşığına bayılmıştım zaten
Hay senin kocanaaaaBenim seveceğim kesin ama herifim yemez. O yüzden kendime denemelik yaparım muhtemelen.
Ne yapayım, benim tek bebem var. O da kocam.Hay senin kocanaaaa
Ay cheesecake için yazdın sandım.Ne yapayım, benim tek bebem var. O da kocam.
Tek başıma bitiremeyeceğim şeyi neden yapayım, versin parasını porsiyonluk alırım.
Ben çok yapmışım. Gider gelir yerim artık.Ne yapayım, benim tek bebem var. O da kocam.
Tek başıma bitiremeyeceğim şeyi neden yapayım, versin parasını porsiyonluk alırım.
Kara bahtım kör talihimmmAy cheesecake için yazdın sandım.
JOYz ve ben sebze ve sarımsak tüketmeyen kocalara düştük ne edelim.
Geçen gün cacık istedi, yaptım.Kara bahtım kör talihimmm
Kuşum hal böyleyken taze sarımsağı nereden bulacağını mı sordun senGeçen gün cacık istedi, yaptım.
Neden yemiyorsun? diyor.
Neyi dedim, cacığı dedi.
Cacık mı? nerede? dedim.
Sustu.
Diyeceklerim bu kadar.
Sadece kendime küçük tencere ile yapacaktım bebeyim, 3 gün buram buram kokardım negzel.Kuşum hal böyleyken taze sarımsağı nereden bulacağını mı sordun sen
Enişte de çok mutlu olurdu cancağızımSadece kendime küçük tencere ile yapacaktım bebeyim, 3 gün buram buram kokardım negzel.
Tabi ki cancağzım, esansıma hayran kalacağından eminim.Enişte de çok mutlu olurdu cancağızım
Uzaklaştırma almazsa iyidir cancağızımTabi ki cancağzım, esansıma hayran kalacağından eminim.
Alsın cancağzım, birkaç gün rahat ederim.Uzaklaştırma almazsa iyidir cancağızım
Ah be cancağızım, varlığı bir dert,yokluğu yaraAlsın cancağzım, birkaç gün rahat ederim.