- 21 Kasım 2017
- 27.706
- 121.552
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Teşekkür ederim. Bu tarif benden tüm gönül dostlarına veEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Eline ve emeğine sağlık .
Eyvallah kuşumShe way this yazmaya geldim, gidiyorum.
Burada yerel-genel çoğu markette var. Orada yaygın değil mi? Sen daha iyi bilirsin böyle şeyleri?Taze Sarımsağı nereden bulabiliriz kuşum?
Mevsimi geçeli yıl oldu kuşum, Nisan-Temmuz ayları arasında bulunuyor sadece.Burada yerel-genel çoğu markette var. Orada yaygın değil mi? Sen daha iyi bilirsin böyle şeyleri?
Evet mevsimi o aralık aslında ama burada kışın da var.Mevsimi geçeli yıl oldu kuşum, Nisan-Temmuz ayları arasında bulunuyor sadece.
Ne yakması yav bunun da akıbeti toyga gibi olur kesin di miyineyakmışsın buraları
Eline sağlık
Tamam biz yabancılar siveydiz bilmiyor olabiliriz ama bu senin sunumu muhteşem yaptığın gerçeğini degistirmiyor kuşorelllamNe yakması yav bunun da akıbeti toyga gibi olur kesin di miC A N O
Pırasa ile yap elticim benzer oluyorTaze Sarımsağı nereden bulabiliriz kuşum?
İlklerde olduğun bir gerçek sunum şahane kaşığına bayılmıştım zatenNe yakması yav bunun da akıbeti toyga gibi olur kesin di miC A N O
Umarım olmaz kuşoNe yakması yav bunun da akıbeti toyga gibi olur kesin di miC A N O
Okul idaresinin benden bıkması peki?Ooo Yöreselin kraliçesi takımı taklavatı toplamış gelmiş yine
Tamamdır elticim, deneyelim bakalım.Pırasa ile yap elticim benzer oluyor