• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivasta olan hamiş arkadaşlarrr yardııımmmm

gulshah91

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
9
0
16
Sivas
kızlar sivasta önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı 36 haftalık hamileyim gittiğim doktor hakkında olumsuz bazı duyumlar alıyorum moralim bozuldu bi fiikir verirmisiniz lütfeen...

cnm bende sivasta yaşıyorum ve gebelik için ruhnaz hanıma gidiyorum çok iyi yorumlar duydum ama bilmiyorum daha yeni başladık tedaviye görecegiz sonucu rabbim iilerle karşılaştırsın cümlesini ve bizleride ayırmasın

bende doğum için ruhnaz hanıma gidiyorumda canım bazıları iyi diyo bazıları kötü..sen bebek tedavisi için mi gidiyorsun cnm..o konuda iyi olduğunu brnde duydum ama doğum için iyi şeyler duymadım :(

dogum için belki iyi olabilir amcamın kızını o dogum yaptırdı o memnun ama ben bir türlü ısınamadım o doktora kibar bir kadın ama ne bileyim içime sinmeyen birşey vardı ve dogruda çıktı bn gebelik tedavisi için gittim ve anlamadı geçiştirdi bn memnum kalmadım şimdi nadir beye gidiyorum birde bunu deniyelim dedim çok memnun kalanlar var kendisitüp bebek uzmanıymış bakalım hayırlısı gültekin beye ii diyorlar ama oda çok suratsız ben gittim ablamı sezaryan yaptı ablam memnun rabbim denk getirsin işlerini bizede dua et lütfen bak bekliyoruz dört senedir kucagımız boş

Son düzenleme:
ben begüm hanıma gıttım sskda cok memnun kaldım ssk da sultan hanım cok ıyı dıyorlar hatta aksam 4 te bıle bır suru kuyruğu oluyor kadının

Back