sivas ta ikametgah eden hamile veya hamılelik bekleyenler dogum yapanlar buraya:):)

nettle58

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
3
0
16
Sivas
sivas ta oturan hamıle hamıle kalmayı isteyen(benım gıbı)doğum yapmıs baynlarımız bana kulak verebılırmısınız?hastaneler ve kadın dogum uzmanları hakkında bılgılerınıze ıhtıyacım var lütfenn :))

merhaba canım ikinciyi mi düşünüyosun ilk mi orasını anlayamadım

Son düzenleme:
Ama kimse birşey yazmamış kimleri tavsiye edersiniz nereler iyi kontroller ve doğum için bi yardım eden olsa

Kizlar sivas da doktor tavsiye edermisinz? Sizler hangisine gidiyorunsz

Caglar bey medicanada doguma kendimi giriyor peki sordunuz mu bu konuyu kendisine. Doc oldugu icin diger doktorlar gibi heran gelmiyordur belki acil bir dogum olmasi durumunda fln merak ettim S seyrane

Caglar bey medicanada doguma kendimi giriyor peki sordunuz mu bu konuyu kendisine. Doc oldugu icin diger doktorlar gibi heran gelmiyordur belki acil bir dogum olmasi durumunda fln merak ettim S seyrane
9 haftalik hamileyim canim henüz sormadim doğumu ama instagram hesabinda gördüm kendi giriyordur sakin kerime hanima gitmeyin sacma sapan tedavilerinden gina gelmisti artik her doktor da uyguladigi tedaviye sasiriyordu orda ya Gültekin yada Çağlar bey diyorum

Bende ilk bir kac ay gultekinbeye gittim sonra devlet hastanesinde birkac doktor bayram ali mamik e de gittim.tam anlamiyla icime sinen bir doktor olmadi.simdi 30 haftalik hamileyim ve son kontrolm caglar beye gittim.sanirm onunla devam ederim.ama dogumla.ilgili detayli konusmadik henuz S seyrane

Medicanada yaptirdim ama devlet hastensindende yaptirabilirsinz ordada sonuc 1 haftada cikiyor S seyrane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…