Sıva Yiyiyorum...

bende de var demır eksikliği bende bazen toprak yıyorum doktor kızıyor ame gerçekten insanın elınde değil o kadar cezbedıyor ki insanı hele yagmur yagdımıııı bayram

bende sigara külü yerdim yeni bıraktım ama hala gördükçe kendimi zor tutuyorum arkadaşın dediği gibi ağızım sulanıyo valla ya :26:..teyzemin kızı 39 yaşında yıllardır küllük kullanmıyor sadece söndürürken kullanıyor şaka gibi dimi

kömür, demir, kalem ucu, toprak, kahve telvesi, ve gıda olmadıgı halde ıcerısınde demır (bıldıgımız kısaltması fe olan demır değil. vucudun ıhtıyacı olan demır) bulunduran mataryaller gercekden ınsanı cazbedebılıyo.. bu dalga gecılcek bısey değil bı saglık problemı.. cunku vucut kendınde ne eksıkse onu ıster.. tatlı krızıne gırersiniz ; ama ıstediğiniz şeker değil çikolatalara ve yeni nesil şekerlemelere karıstırılan yapay maddelerdir. bagımlılık yaratmıstır ve vucut akıl erdiremicek bi şekilde tatlı aşerir..
şekerli besin gordüğünüzde ağzınız sulanır ve onu elde etmek pahasına belkıde aylardır cabaladıgınız dıyetı bozarsınız. demir eksikiği ve vitamın eksıklıgıde boyle.. beyın vucutta eksık olan besinleri yemeniz için sizi odaklar. agzınızda sulanır bı anda kendınızı onu yerkende bulabılırsınız. cok yazık dıyorum ama size değil dalga gecenlere.. en yakın zamanda bı doktora görünün.. ve durumunuzu açık sekılde anlatın. sıva yedıgınızı ve kan surubu kullandıgınız halde düzelmediğinizi bildirin..

Valla bence lezzetli ben şu anda bir rahatsızlık olarak görmüyorum çünkü gerçekten insanın canı istiyo yani kan şurubuda içiyorum ama fayda etmiyor

canım nasıl yıyorsunkı sıvayı.bıldıgımız sıvadan bahsedıyorsun degılmı.bence cok buyuk bır rahatsızlık ılerıde ıc organlarında calısmaz duruma gelır.doktora gıt madem verdıgı ılaclar fayda etmıyor.evınız nasıl bılmıyorum ama ahsap bır evde kal olabıldıgınce uzak dur.10 gun falan yemezsen ve gormezsen sende alısırsın aklına bıle gelmez.Rabbım saglık versın umarım kotu bırsey olmamıstır miğdene bagırsaklarına[/B]

Bu sadece sizde görülen bir problem değil. Zaten internette araştırırsanız bu gibi maddeler yemenin yaygın olduğunu da göreceksiniz. esmersileli arkadaşımız çok iyi bir biçimde açıklamış. Endişelenmeyin. Sorun demir eksikliği ya da yalnızca demir eksikliği de olmayabilir. Mineral özellikle kalsium yönünden de eksiklikler olabilir. Mutlaka iyi bir doktor neye gereksinim olduğunu ortaya çıkaracaktır.

Geçmiş olsun.

:120::120::120::120::120:

evet böle bişey var canım
küçükken bende de demir eksikliği varmış
ve avuç avuç kum yiyormuşum ayakkabıların altındaki çamurları yalıyormuş çok komik ve tuhaf ama gerçekten demir eksikliği çok olunca insan bunu yapıyor valla olmaz olmaz demeyin
şuanda hiç öle bi isteğim yok ama allaha şükür

bende de var demır eksikliği bende bazen toprak yıyorum doktor kızıyor ame gerçekten insanın elınde değil o kadar cezbedıyor ki insanı hele yagmur yagdımıııı bayram

ilahi güldürdün beni
benim arkadaşım da da var demir eksikliği
dört gözle yağmur yağmasını beklio
yağmur yağarken ortaya çıkan o toprak kokusunu alabilmek için
bide ay yiyesim geldi diyor

ben aman maşşallah yagmura bak dıyıp fırlıyorum sokağa gerçekten insanın elınde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…