Sıva Yiyiyorum...

Cnm..yutmada,sindirmede bir prb. yaşamıyor musun ya da dişlerde?
En kısa zamanda doktora görünmelisin.Bu gayet ciddi bir konu
Bahsettiğim rahatsızlıkları ilerde yaşaman olası çünkü
ıstersen psikoloji bölümümüzde Dr. hanıma da danışabilirsin ayrıca
Geçmiş olsun a.s.

Yok hayır yani tamamen yutmuyorum küçük olanları yutuyorum çıkarıyorum yani çiğnedikten sonra üzerinede su içiyorum teşekkürler canım birde doktora danışayım bakalım

bende hamileyken kan değerim düştüğünde olmuştu, demir eksikliğinden kaynaklanıyor, ben sıva değilde türk kahvesi çiğken, kakao, nişasta, çamur vs. gibi şeylere ağzımın suyu akardı sonra ölçtürdüm kanım 8 gibi bir değere düşmüş normalde bayanların 12 olması gerekmiş düşünün
bence bir kan sayımı yaptırmalısın arkadaşım bide demir eksiliğinde haplar falan ancak 6 ayda etki gösterirmiş yani hemen etki etmez, ben o zamanlarda hamilede olduğum için kan serumu takılmıştı ve her gün pekmez içerek yükseltmiştim sanada tavsiyem hergün yarım su bardağı pekmezi sulandırarak içmen kaydirigubbakcemile5

ay bu hastalık bence
benim bi tanıtığım toprak yerdi şimdi kil yiyorrr
gecmiş olsun hemen doktora gitttt

Bu tarz şikayetlerin genelde B12 eksikliğinden olduğunu duydum.Eşimin teyzesinin 5 yaşlarında kızı var.Oda deterjan,sabun,taş,toprak falan yiyordu.Doktor B12 eksikliği demiş,gerekli vitamini vermiş.Tedavi süresince düzelmişti.Bazen benim kızda yapıyor korkuyorum valla.Ama korkma olabilen şeyler hemen ilgili doktora başvur.Geçmiş olsun canım

dikkat et canım midene vs zarar verir neme lazım...
geçmiş olsun,umarım yakında iyileşirsin...

merhebe canım eger bişieye çok kafanı taktıysan yada üzüldüysen olabilir bence çünkü benim kayın velidemde babasını kaybedince toprak yemeye başlamış aynı sen gibi oda durduramıyomuş kendini sabah olsa şutarlayı yesem diye hesap yapıomuşş sonra doktora gittmiş doktor sigaraya alış daha iyi demiş sigara içmeye başlamış ama sonra onuda bırakmış bi sene içmiş bırakmış sigarayı allah korusun taş dolar böbrekler dikkat et

canım bendede vardı o naftalın koklama vardı bendede delı gıbı koklardım ustelık bıde hamıleydım o zamn allaha sukur suan o yok ama sımdıkde tvde lav gordum zaman agzım sulanıor yıyesım gelıyor

üstüme iyilik sağlık
daha neler duyucam
çok ilginç!
aklıma hiç bir şey gelmiyor valla ya niye acaba..

canım çok geçmiş olsun. Benimde bir yiğenim ıslak elbezilerini emiyodu küçükken, ve diğeride sünger yiyo, yiğenim 7 yaşında 2 senede 2. koltuk takımıda bitti :) şaka değil koltukların arkalarından yanlarından ddelikler açıp oyarak süngerlerini çıkarıp yiyo. Şükür okula başladı bu senede oyalanıcak bişeyler buldu pek yiyemiyo. Çok geçmiş olsun, bir doktora gözük:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…