Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım şimdi çıkalım ok yarın gel görüşelim inşallah aramızda çok yeni kişiler var onlarlada sohbet edersin

ben geçen sene nisanda evlendim haziranda endimetrium ameliyatı geçirdim sezeryanla ameliyat oldum yani bu ikinci ameliyatımdı sonra ameliyattan sonrada ağustosta hamile kalışım oda olmadı çok sıkıntılar çrktim canım ya inşallah bundan sonrası iyi olur

tamam canım çok saol herşey için gerçekten seninle sohbet etmek güzeldi iyi geceler tatlı rüyalar canım

ben geçen sene nisanda evlendim haziranda endimetrium ameliyatı geçirdim sezeryanla ameliyat oldum yani bu ikinci ameliyatımdı sonra ameliyattan sonrada ağustosta hamile kalışım oda olmadı çok sıkıntılar çrktim canım ya inşallah bundan sonrası iyi olur

inşallah canım çektiğin sıkıntılar son olmuştur Rabbim her kuluna Ayrı ayrı dert veriyo demekki Rabbim bizi seviyo inşallah unutma hamile kalamayanlara göre bir adım öndesin ama demekki zamana ihtiyacın var

canım huysuzoğlum bebeg melisax gnl06 sanırım regl olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam tabiii hamileliği şüpheli olan 2 gün gecikme yazan arkadaşımızda adet olmuştu onlarıda düzeltirsin canım
kızzzzzzzzlar günaydın

canım benim 22 haziran adet olmadım olmayayım yaaa mafoldumben

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????hihoyyyt
huysuzoğlum------------ ?????????hihoyyyt
Selen208 ----------------- ????????hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZİRANhihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ ????????
hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZİRAN hihoyyyt
masallal---------------------18 HAZİRANhihoyyyt
miniCİİK----------------------20 HAZİRANhihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
gnl06 ----------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziranhihoyyyt
leyuze ----------------------22 haziranhihoyyyt
dejavu_one--------------24 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZİRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa------------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-------------11 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
carmenn---------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan ---------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax---------------------18 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- ???????

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance::nazar::nazar:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance::nazar::nazar:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance::nazar::nazar:
bitanem16--------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:

kızzzzzzzzlar günaydın

canım benim 22 haziran adet olmadım olmayayım yaaa mafoldumben

günaydın canımm merak etme bensenin olmadığını biliyorum zaten bak listeye sana dokunmadım ama inşallah zamanı gelince hamiş listesine yazmak için adını dokunacam

gnl evde misin canım yoksa çalışıo musun?
ben kocişi işe gönderdim bi bakım dedim bi yandanda kahvaltı yapıyorum biraz dolaşıp uyumaya gidicem yinee
masalaldan haber bekliyorummm

günaydın canımm merak etme bensenin olmadığını biliyorum zaten bak listeye sana dokunmadım ama inşallah zamanı gelince hamiş listesine yazmak için adını dokunacam

canımmm saol inşallah hamileyimdir
ama tüm belirtilerim geçmeye başladı ağrılarım yok birde ateşimi ölçmemi söylemiştiniz ya ara ara yükselip düşüyor şuan 36.7 sanırım hamile değilim

canım evdeyim işten ayrıldım oturuyorum bakalım bende gönderdim güzel haberler var mı diye bakmaya geldim

Son düzenleme:
canımmm saol inşallah hamileyimdir
ama tüm belirtilerim geçmeye başladı ağrılarım yok birde ateşimi ölçmemi söylemiştiniz ya arar ara yükselip düşüyor şuan 36.7 sanırım hamile değilim

canım evdeyim işten ayrıldım oturuyorum bakalım bende gönderdim güzel haberler var mı diye bakmaya geldim

dün öğrendim canım hamiş bi annemizden hamileliğin ilk zamanları ateş bi çıkar bi inermiş sen aynı saatlerde ölç bugünde

inşallah bebişin seninledir canım stres yapma

az kaldı inşallah sabret

dün öğrendim canım hamiş bi annemizden hamileliğin ilk zamanları ateş bi çıkar bi inermiş sen aynı saatlerde ölç bugünde

inşallah bebişin seninledir canım stres yapma

az kaldı inşallah sabret

yaaaa inşallah bende de öyledir bende daha geçmişi okuyamadım
umarım hamileyimdir acaba ağrılarıda geçmişmi ki geldklerinde hemen sorayımkaydirigubbakcemile3

yaaaa inşallah bende de öyledir bende daha geçmişi okuyamadım
umarım hamileyimdir acaba ağrılarıda geçmişmi ki geldklerinde hemen sorayımkaydirigubbakcemile3

ben hamile olmadığıma eminim ama malesef derecem yok olsa ölçer hemen kıyaslardık

bende ankarada hep çalıştım istanbula taşınıca bıraktım dersanedeydim buraya gelince bebiş düşünmeye başladık zaten ama nasip olmadı inşallah temmuzda yada ağustosta çalışmalara başlıcaz

X