Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

K mehtabımmm reyyanımm ceylinimm gönülümmm evhenimmm masumum esramm sizleri çok özledimm nete giremediğim süre içerisinde hayatımın bi parçası olduğunuzu daha iyi anladımm kızlarr benimm yatılı misafirim varr bu ara 1 hafta kalılar sanırım kayın validem görümcem geldi görümcem nişanlı dün nişanlısıda yattı bende ayy o yüzden giremiyorumm yatağa girmeden girip geçmişe göz atıp çıkabiliyorumm ancak şimdide görümcemin kayın validesi geldi hep beraber ev tutmaya gittilerr o yüzden yalnızım ve müsaitim

günün geldi mi canım,inşaallah hayırlı haberleri alırız en kısa zamanda senden
Sabrın Sonu SeLâmet, Sabır Hayra Alâmet..
CANIMSINN YA RABB SABIR GÜLLERİ YAĞDIR ÜZERİMİZE SAĞNAK SAĞNAKK..VE HAYIRLI EVLATLAR VER BİZE...KALDIRAMAYACAĞIMIZ Y
KLER YÜKLEME..

CANIM BENİM İNŞAALLAH BEBEKTENDİR,Bana öyle geliyor ama,kan testi yapmadınmı hiç tatlım

gönül efnan hoşgeldinizzzzz
siteye sinir oldum vallaha 100 sayfa kayıp listeyide bulamıyorum kafayı yicem
gönülcüğüm üzülme hayırlısı olsun inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız canım bidahaki adet tarihini verde şayet listeyi bula bilirsem düzelteyim sempatiksalakcinni

Canımmsın sen eğer adetine 4 gün kala çıktıysa çok erken yapmışın canımm biliyosun ki idrarda tuttuktan 14 gün sonra belli olurr kanda ise 7-10 gün belli olurrr hayırlısı desene gün gün umudumuz artıyooo[/quote]

canım benim ya şimdi bana yardım edermisin bi hesaplayalım şimdi diyelim ki adetten önceki 4 cü gün ilşkim tuttu ben diyorum perşembe günü gidip bi test daha yaptırayım sence olurmu kaç gün oluyoki ilşki günüm adet ten önceki 4 günün tarihi 11 idi

Allah'ım, gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle; Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. (Amin)

canım benimmmm teşekkür ederim,ne temiz yüreğin var opuyorumnanaktan işin baya zormuş gerçekten.Allah kolaylık versin canım.yine misafirden zaman bulup iyi giriyorsun nete..

canım son ilişkine 12 gün ekle yani 23ünde tekrar test yap önceden efnanımın paylaştıklarında o tarihlerde net çıkmıştı biraz daha bekle bence

AMİNN ŞUAN YANIMDA OKUNAN EZANIN YÜZÜ HÜRMETİNE rabbim bize tez zamnda hayırla sağlıklı bebişler versinn

teş. edeimm

hepinize çok teşkkür ederim darısı sizlerin başına evhancım umudunu yitirme bu ay olmazsa bidaki ay muhakak olur canım

kmehtapcım beklenen 14 ağustos ama artık hiç içimden gelmiyor moralim çok bozuk şimdi bile ağlıyorum bu ay okadar ümitlenmiştim ki olmadı ya eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama düşünmeden duramıyorum çok kötüyüm anlıycan artık tarihmiş yumurtlma günüymüş hiç umrumda değil

bizde seni çok özledik canım yokluğun belli oldu allah yardımcın olsun canımm özletme kendini fazlaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar ya demin site bi gitti şimdi geldim bizim sayfalar uçup gitmiş ya nolmuş böyle

canım biliyorum baksana bana 5 gün geçti hala tık yok adet belirtiside yok ilk başta ben senin gibi düşünmüştüm olmayınca çok ümitlenmiştim bende ama sonra 5 gün de gecikince bari dedim hastalanayımda biran önce çalışmalara başlayayım diyorum ben dün akşam resmen ağlama krizi yaşadım bide 2 haftadır annemlerde kalıyorum eşim yok diye kendimi yalnız hissediyorum çok ondan ne olur üzülme kıyamam ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…