yaaa canımm aslında çok iyi olur ama ben face kullanmıyorumm buraya takıdıktan sonra bıraktımm hiç girmiyorumm desem yeri varr
merhaba kıslarrrrr
günün geldi mi canım,inşaallah hayırlı haberleri alırız en kısa zamanda sendenkızlarrr atık eminim siteye nazar değdiii
kızlarrr ben dün kocaelndedim eşimin arkadaşının düğününe gittik bi ayakkabı mağazasına girsid beblk patikkleri çok ucuzdu aldıkk dayanamadıkk ve eve gelince aklıma geldi iyiki almışızz hani hep isterdimya idrar testini içine koyup veririm artık eşimin elinee ay inşallah bu ay tutarsa haa bu ara benim hala belirtim yok gibi göğüslerimde tık yok biraz kabızım ama yediklerimden diye düşünüyorumm bu ara patates ve baharatlı yemekler yedim çünküü haa bide ateşim düşük çıkıyo en fazka 36.4 ama yine ALLAHTAN ümit kesilmezzz az kaldı günüm dua edin bana nolurrrr tutsun bebişimm
CANIMSINN YA RABB SABIR GÜLLERİ YAĞDIR ÜZERİMİZE SAĞNAK SAĞNAKK..VE HAYIRLI EVLATLAR VER BİZE...KALDIRAMAYACAĞIMIZ YSabrın Sonu SeLâmet, Sabır Hayra Alâmet..
canım benim ya ne güzel olmuş keşke bende de olsada ben de sürpriz yapsam çok duygulandım inan benimde 5 günüm oldu gelmeyeli test yaptım malesef yok canım olsun napalım olmayacaksa oda allahtan artık ümidim hiç kalmadı tatlım
K mehtabımmm reyyanımm ceylinimm gönülümmm evhenimmm masumum esramm sizleri çok özledimm nete giremediğim süre içerisinde hayatımın bi parçası olduğunuzu daha iyi anladımm kızlarr benimm yatılı misafirim varr bu ara 1 hafta kalılar sanırım kayın validem görümcem geldi görümcem nişanlı dün nişanlısıda yattı bende ayy o yüzden giremiyorumm yatağa girmeden girip geçmişe göz atıp çıkabiliyorumm ancak şimdide görümcemin kayın validesi geldi hep beraber ev tutmaya gittilerr o yüzden yalnızım ve müsaitim
günün geldi mi canım,inşaallah hayırlı haberleri alırız en kısa zamanda senden
CANIMSINN YA RABB SABIR GÜLLERİ YAĞDIR ÜZERİMİZE SAĞNAK SAĞNAKK..VE HAYIRLI EVLATLAR VER BİZE...KALDIRAMAYACAĞIMIZ Y
KLER YÜKLEME..
gönül efnan hoşgeldinizzzzz
siteye sinir oldum vallaha 100 sayfa kayıp listeyide bulamıyorum kafayı yicem
gönülcüğüm üzülme hayırlısı olsun inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız canım bidahaki adet tarihini verde şayet listeyi bula bilirsem düzelteyim sempatiksalakcinni
ceylin sende hoşgeldin naber geldimi adetin
K mehtabımmm reyyanımm ceylinimm gönülümmm evhenimmm masumum esramm sizleri çok özledimm nete giremediğim süre içerisinde hayatımın bi parçası olduğunuzu daha iyi anladımm kızlarr benimm yatılı misafirim varr bu ara 1 hafta kalılar sanırım kayın validem görümcem geldi görümcem nişanlı dün nişanlısıda yattı bende ayy o yüzden giremiyorumm yatağa girmeden girip geçmişe göz atıp çıkabiliyorumm ancak şimdide görümcemin kayın validesi geldi hep beraber ev tutmaya gittilerr o yüzden yalnızım ve müsaitim
kmehtapcım beklenen 14 ağustos ama artık hiç içimden gelmiyor moralim çok bozuk şimdi bile ağlıyorum bu ay okadar ümitlenmiştim ki olmadı ya eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama düşünmeden duramıyorum çok kötüyüm anlıycan artık tarihmiş yumurtlma günüymüş hiç umrumda değil